Mit tegyek, hogy ne stresszeljem végig az egész terhességet?
Figyelt kérdés
Alapból nagyon túlaggódós vagyok, 3 év után lett pozitív tesztem, el se akartam hinni, mert az orvosok nem sok jót jósoltak. Első napokban még azon stresszeltem, hogy hátha elkezdek vérezni és ennyi volt, most azon, hogy mi van ha mire megyek orvoshoz (7. héten) közli, hogy nincs semmi. Aztán még mindig stresszelhetek, hiszen ahogy olvastam még utána is lehet vetélés, aztán koraszülés vagy bármi, szóval én nem is értem ezt épp ésszel más hogy bírja :D Én már most teljesen kivagyok...2023. nov. 15. 21:37
41/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma voltam vizsgálaton, már van szívhang :)
2023. nov. 29. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!