Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy ne stresszelj...

Mit tegyek, hogy ne stresszeljem végig az egész terhességet?

Figyelt kérdés
Alapból nagyon túlaggódós vagyok, 3 év után lett pozitív tesztem, el se akartam hinni, mert az orvosok nem sok jót jósoltak. Első napokban még azon stresszeltem, hogy hátha elkezdek vérezni és ennyi volt, most azon, hogy mi van ha mire megyek orvoshoz (7. héten) közli, hogy nincs semmi. Aztán még mindig stresszelhetek, hiszen ahogy olvastam még utána is lehet vetélés, aztán koraszülés vagy bármi, szóval én nem is értem ezt épp ésszel más hogy bírja :D Én már most teljesen kivagyok...
2023. nov. 15. 21:37
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, így ismeretlenül is nagyon hálás vagyok nektek a támogatásért :)
2023. nov. 16. 14:25
 32/42 anonim ***** válasza:
23# vagyok. 27# Nem arra céloztam, amikor orvos javasolja,hanem többször beleszaladtam, hogy ajánlják, ha van otthon korábbról is szedd be magadtól. Erre céloztam, nem arra amikor orvos kéri.
2023. nov. 16. 16:27
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

#32! Tudom, de mi se azt mondtuk, hogy kezdje el ész nélkül használni, hanem, hogy ne várja meg a kérdés eldöntésével az első vizsgálatot, mert az már simán lehet késő. Egy telefonnal meg lehetett oldani.

Nekem azzal kezdte a doki, amikor bementem vetélésnél, hogy leb@szott, mert azonnal szednem kellett volna. Mondtam, hogy az 1.icipici barnázásnál ügyeletre mentem és azonnal adtak, ennél korábban nem is tudtam volna. Akkor beszéltük meg, hogy legközelebb+ tesztnél hívom és írja is fel. A kérdezőnél ilyen nem volt, ő ott tart, ahol én az elsőnél, nincs jele progi hiánynak, nekem még a mérés szerint se volt hiány. Nem szükséges. Muszáj időben megtenni, amit csak lehet. Neki az AMH érték miatt, nekem a korom miatt, nem úgy megy, hogy legfeljebb tanulok az esetből, majd a következőnél máshogy csinálom. Nagyon kicsi az esély, hogy lesz következő. 20 éve még én is biztos lazábban vettem volna.

2023. nov. 16. 17:30
 34/42 A kérdező kommentje:
Persze, köszönöm a jó tanácsot, van még egy fél dobozzal itthon, illetve holnapra kiírják a következő adagot :)
2023. nov. 16. 17:51
 35/42 A kérdező kommentje:
33as neked azóta nem sikerült a baba? Tudod mi a gond?
2023. nov. 16. 18:08
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező! :)

Ugyanebben a cipőben járok. Ma lettem 6 hetes. Orvoshoz 27-én jutok el. Végig stresszelek, pontosan ugyanazokon amiket leírtal. Ráadásul semmi tünetem nincs. Ha lenne talán megnyugtatna.

Ha gondolod írj privátba :)

2023. nov. 16. 19:26
 37/42 anonim ***** válasza:

#35! Sajnos nem☹️ Valószínűleg már nem is fog, legfeljebb lombikkal. Ennél többet nem szeretnék nyilvánosan. Ha bővebben érdekel, írj rám privátban, megírom.

2023. nov. 16. 21:34
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudlak megvigasztalni. 37 éves vagyok,már teljesen lemondtam róla Mikor késett elkönyveltem korai klimax,8 hetesen akkor se saját magamtól csináltam tesztet,1 et reggel let este,mert konkréten nem hittem el,h pozitiv. 24 hetes vagyok,de szerintem konkrét heti 2x találok valami újat amin stresszelhetek,és elkezdek olvasgatni,szörnyű.Félek,h bevonzom a bajt. Már pszichológuson gondolkodom. Nem írom miken aggódtam az elmúlt 16 hétben,mert nem akarok ötleteket adni😁.Még semmit nem vettem,nincs neve,szóval teljesen elvagyok veszve.de a világon a legjobb érzés,mikor érzem mocorogni Csak vigyázz magadra.
2023. nov. 17. 00:41
 39/42 A kérdező kommentje:
38as nem kell ötleteket adni, szerencsére itt az internet, ott van bőven :D Amúgy én is azt hittem korai klímax azért nem jön meg, mondom szép lesz ha mire eldöntöttem megyek lombikra már nem is lehet :D
2023. nov. 17. 07:15
 40/42 anonim ***** válasza:
Nem akartam bocsi,csak nyugi 🤗#38#
2023. nov. 17. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!