Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz,h nagyobb a halálozási...

Igaz,h nagyobb a halálozási arány a 8. hónapban született babáknál mint a 7.ben? Már rég is hallottam,a lényegét nem értettem,de nem foglalkoztatott,mert nem érintett. De most 24 hetes vagyok,és minden napom félelem

Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
🤣Bocs, de tényleg túlzásba viszem Rengeteg babára rátekeredik a zsinór és elenyésző esetben történik a legrosszabb. A 130/90pedig nem alacsony, de nem vészes. Nyilván figyelni kell, szólnak, ha gond van. Ne olvasgass ilyeneket! Saját magadnak keresed a problémát.
2023. nov. 17. 00:35
 12/12 A kérdező kommentje:
11 es tudom. De ha még olvasod nyugtass meg,h az éjjel csak egy ideggel szórakozott a kicsi. Hajnali 2 kor fölkeltem pisilni,nagyon televolt a hólyag nem tudom,h az e vagy más jobb felöl mindha a petefészkem lett volna a combomig úgy görcsölt,szúrt,alig birtam vissza tápászkodni az ágyhoz,muszaly volt keresni valamit a neten,h orvos legyen,vagy jobb lesz,de semmi érdemlegeset nem talàltam,3 kor elmult,néztem nincs vér,de aludni azóta se sikerült.de mostanra teljesen megszünt a fájdalom
2023. nov. 17. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!