Akinek érintette a méhszájat a méhlepény és vérzett is, mikorra lett jobb a helyzet?
Nagyon sajnálom :/
Én 10 hetesen mentem be, mert elkezdett ömleni belőlem a vér, akkor mondták, hogy rálóg a lepény a méhszájra kicsit.
Pár nap alatt elmúlt, aztán elkezdtem barnázni, ami vagy 2 hétig tartott, közben voltam a 12. heti uh-n, akkor azt mondták, nincs gond, csak mélyen tapad a lepény.
Kb. 13 hetes koromig barnáztam, mire elmúlt, szóval valahol megértelek, én még most is stresszes vagyok, ha erre gondolok, pedig már 21 hetes vagyok.
De 18 hetesen is mondták, hogy közel van a méhszájhoz, majd vissza kell mennem 1 hónap múlva kontrollra.
Én végig azt éreztem, míg tartott ez a barnázgatás, hogy be nem vállalnék még egy terhess3get, mert nem bírom ezt a stresszt (első terhességemnél is volt vérzés az elején, a másodiknál is, és az vetélés is lett).
Szerintem ilyenkor csak türelmesnek szabad lenni, meg tudni, hogy ezesetben sajnos "normális" a vérzés, nem vetélést jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!