Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen fokban normális a...

Milyen fokban normális a méhlepény öregedése a 35. héten?

Figyelt kérdés
Mondta az orvos, hogy elöregedett a méhlepény, de azt nem hogy milyen fokban. Egyébként azt mondta, hogy nem kell megijedni, nem is írt gyógyszert vagy bármi, de engem úgy zavar. A baba méretei teljesen jók, de félek, hogy ez az idő előrehaladtával rosszabb lesz. Mivel tudnám megakadályozni az idő előtti öregedést? Vagy ez normális? Mielőtt bárki kérdezni, sosem dohányoztam (max tini koromban 1-1 számlát), próbáltam nagyon figyelni a táplálkozásra.

2022. nov. 11. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

35 hetesen nem voltam UH-n de 36 hetesen II/III fokban érett volt. Még a kiírt napon is ugyanez volt az érték.

Áramlás végig jó volt. Szóval több hetet is kibírt ilyen értékkel.

2022. nov. 11. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:
És ez nem befolyásolta a baba fejlődését? Normál értékekkel/ méretekkel született?
2022. nov. 11. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Minden héten volt UH, talán ennyi változás történt az első terhességemhez viszonyítva. Bár első babámnál meg a magzatvíz volt kevés, ott a méhlepénnyel soha semmit nem mondtak.

Na de a lényeg, hasonló súlyú lett mindkét baba. :)

2022. nov. 11. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
33 hét, III. Fok.tüdőèrlelő injekciók. ( Egy probléms terhesség volt, GDM, pajzsmirigy, kevés magzatvíz, város baba, verhigito szűri minden nap Leiden miatt) kórházban kellett lennem újra 36-38 hétig, program császár lett a vége. El húztuk addig, de nagyon kellett figyelni a babát. Társ be minden utasítást, feküdj, ha azt mondják és van rá mód. Minden rendben lesz 🙂
2022. nov. 13. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Város baba = faros baba
2022. nov. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!