A sok haskeményedéstől nyílhat a méhszàj?
Főleg frontok alkalmával, ami most elég sok van keményedik eléggé a hasam. Aztán olvastam, hogy ettől nyílhat a méhszàj is. Szedek magnéziumot, de ilyenkor nem segít. Másfél hete terhesgondozáson zárt volt a méhszàj, de az idegeimet rendesen megtépàzza a sok keményedés , mert azért bennem van a félelem. Majd hónap végén megyek újra terhesgondozásra, remélem akkor is zárt leszek.
Nektek volt, hogy emiatt nyílt ki a méhszàj?
3-as vagyok.
2100 voltam és 3 hét után lett 1100. Direkt kontrollra hívott vissza a doki. De az a legrosszabb a dologban, hogy már akkor ágynyugalomra voltam fogva. Most két hét múlva meglátjuk mi lesz.
Jaj, kérdező, nyugodj már meg. Komolyan, a nők javarésze rendszeresen és sokat keménxedik 30 hetes kora után, emiatt nem szokás korábban szülni, ez nem ugyanaz, mint amikor vajúdsz.
Akinek nyílik a méhszája hamarabb, az nem szimplán a keményedések miatt van. Én ilyen alapon hetente járhattam volna terhesgondozásra.
Ha folyamatosan keményedik, az igenis összefügg az idő előtt rövidülő, netán nyíló méhszájjal. Nálam is csak a keményedések hallatán mondta az orvosom, hogy akkor lássuk a méhszájat, mert van egy gyanúja, és beigazolódott: rövidült. 24 hetes voltam ekkor. Rá 4 hétre tölcséresedett is.
Viszont sok pihenéssel végigvittem a terhességet, nem lett koraszülés.
Az a helyzet, higy sima kemènysdéstôl nem nyílik.. de te nem tudhatos, higy sima kemènyedès-e
VAn olyan gyògyszer, de nem kockàzatmentes.
Indokolatlamul nem adjàk.
Sok esetben elèg a napi 3000mg magnêzium.
Nekem nem kemênyedett kb sosem, mert eleve sok mg-ot kellett szednem.
Elsôalkalmakkor zàrt mêhszàjjal indultam szülni..
3. Alkalommal semmit nem èreztem ès 4,5 cm volt 38 hetesen..
De így is indítani kellett..
Na hát nem bírtam ki, bementünk a sürgősségire. Minden oké, zárt a méhszàj, külső, belső, nyakcsatorna ,minden oké. Napi 3*2 Magnerot és 2*1 No-spa és napi 3l víz plusz pihi. Megnyugodtam most. A kislányom alakított, a doki alig tudta megnézni a szivhangot olyan eleven volt a baba 🙂.
Én azt mondom, hogy inkább bemegyek feleslegesen és küldjenek el a francba, mint ne menjek és baj legyen. Van aki azt mondja rám, hogy hisztis vagyok. Hát vállalom, de azt senki nem mondhatja, hogy nem teszek meg minden tőlem telhetőt.
Köszi mindenkinek , aki írt, és én azt tudom tényleg mondani, inkább mindenki menjen be ha úgy érzi és nezesse meg magát, mert nem játék ez a dolog, mondhat bárki bármit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!