Milyen érzés a haskeményedés?
Figyelt kérdés
3 4 napja érzem mintha szétrobbanna a pocakom,de nem tudom ez az e..2023. jan. 12. 21:30
1/7 anonim válasza:
Olyan haskemenyedéses érzés. Odanyúlsz és érzed, hogy beton kemény a hasad. Feszít szinte.
2/7 anonim válasza:
Hú,mintha belédvarrtak volna hirtelen egy medicinlabdát. Nagyon rossz,kellemetlen.
3/7 A kérdező kommentje:
Görcs szerű?
2023. jan. 12. 21:50
4/7 anonim válasza:
Nem. Full kemény lesz a hasad. Nem görcs,hanem megfeszül,egy darabba áll hirtelen pár másodpercre. Nagyon nem szerettem..
5/7 anonim válasza:
Nekem kb 10 mp-ig tart, kidudorodik általában valahol, vagy valamilyen fura formát vesz fel :D es ott tényleg betonkemeny, plusz érzem ahogy az izmok megfeszulnek, mert ez vegulis egy mehosszehuzodas, nehezebben lelegzem is ilyenkor, aztan elmulik, és megkönnyebbülök
6/7 anonim válasza:
#5, az nem haskemenyedes amit te írsz, azt a baba nyomja ki,ha csak bizonyos helyeken érzed. A keményedes az egész méhet érinti, tehát az egész hasad beton kemény, nem csak foltokban. Ilyenkor gyakorlatilag "begörcsöl " a méh izomzata, de kimondottan, görcsölő fájdalommal nem jár, csak feszít
7/7 A kérdező kommentje:
Értem akkor az én pocakom nem.keményedik ha csak nem tarthat ez mp-nél tovább.
Megfeszül mintha nagyon bekajáltam volna és kellemetlen lesz,de nem extra fájó érzés ha lefekszek akkor.jobb.
2023. jan. 13. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!