A sok haskeményedéstől nyílhat a méhszàj?
Főleg frontok alkalmával, ami most elég sok van keményedik eléggé a hasam. Aztán olvastam, hogy ettől nyílhat a méhszàj is. Szedek magnéziumot, de ilyenkor nem segít. Másfél hete terhesgondozáson zárt volt a méhszàj, de az idegeimet rendesen megtépàzza a sok keményedés , mert azért bennem van a félelem. Majd hónap végén megyek újra terhesgondozásra, remélem akkor is zárt leszek.
Nektek volt, hogy emiatt nyílt ki a méhszàj?
Köszi első kettő.
Hármas, neked mennyi ideig tartó (hetek , hónapokra gondolok) keményedés után kezdett nyílni?
Első terhességemnél olyan keményedéseim voltak, sokszor menni nem tudtam. Iszonyú sokat fájt a hasam, görcsöltem.
Ennek ellenére szülni teljesen zártan mentem.
Másodiknál 1x nem keményedtem, sosem fajt a hasam. 17.héten 1 ujjnyinál jártam, 32 hetesen 2 ujjnyi, 39hetesen meg egy sima vizsgálatra mentem,ahol közölték, hogy azonnal szülőszoba, 4 ujjnyinál járok. Semmim nem fájt addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!