Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már pár napja szörnyű álmaim...

Már pár napja szörnyű álmaim vannak. Remélem, nem tart sokáig?

Figyelt kérdés
Beléptem a harmadik trimeszterbe és pár napja folyton éjjel vagy hajnalban arra riadok fel, hogy valami borzalmasat álmodtam, a torkomban dobog a szívem, remegek, izzadok, rendesen mint valami pánikrohamnàl és olyan zaklatott vagyok, hogy van hogy fél vagy egy óra is kell, mire helyrejövök. Ma hajnalban ugyanez volt és valami szörnyű. Így is nehezen alszom már, mert sehogy se kényelmes, de ezek miatt az álmok miatt igazából már kedvem se nagyon van elaludni. Olvastam, hogy a rémálmok és a "furcsa" álmok tök normális terhes tünetek, de hát akkor is kegyetlen rossz ezek miatt ilyen állapotban riadni fel. Voltatok ti is így? Most ki akarok próbálni a citromfű teàt, hátha az alvásban és a NYUGODT alvásban is fog segíteni.
2023. nov. 7. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Az nem árt terhesen, ihatod. Sok kismama tud neked mesélni, hogy szülésig miket álmodtak. Ez a terhesség ilyen.
2023. nov. 7. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is voltak cifrábbnál cifrább álmaim.. A gyerekkel kapcsolatosan: halva szültem a gyereket, megszültem, de elvitték tőlem, és nem adták vissza

Ha a baba nem szerepelt benne, akkor meg megöltek, kergettek, elhagyott a férjem, meghaltak a szüleim stb.

2023. nov. 7. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyes, igen, azért is akarok kipróbálni,mert ezt lehet terhesen inni és bizom benne ,hogy valami hatása is lesz, mert alapból elég szorongó típus vagyok, főleg most a várandósság alatt.
2023. nov. 7. 09:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj kettes! Na ma pont arra riadtam fel hajnalban, hogy azt álmodtam, hogy üvölt a gyerek a gyerekszobàban, megyünk át a férjemmel, hogy mi lehet és tiszta vér minden és a gyereket ahogy felemeltem a lábfejei hátra felé álltak és üvöltött torka szakadtàból, a macskánk (van egy benti cicánk) meg össze sz*rta az egész gyerek szobát a faltól kezdve a kisâgyon át mindent és ekkor riadtam fel és rendesen a torkomban dobogott a szívem, alig kaptam levegőt, tiszta pánik jött rám. Pedig hát tök szürreális volt az egész, de mégis. Remélem nem sok ilyen lesz , mert katasztrófa ez.
2023. nov. 7. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a 20.héttől napi szinten rosszat álmodom.Folyamatos rémálmaim vannak, kibírhatatlan.Remélem nincs ez a babára rossz hatással.Valamelyik éjszaka úgy mozgott mint még soha az egyik rémálmom után. 29hetes vagyok.
2023. nov. 7. 20:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaj ismerős! Nekem van ,hogy ilyen álomból riadàs után kemény a hasam. De szerintem a babára ezek az álmok nincsenek semmilyen hatással, nem kell izgulni, csak nekünk rossz 🙂.
2023. nov. 7. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
És most éjjel is kétszer verejtékben úszva riadtam fel, és reggel is úgy ébredtem, hogy egy görcsbe volt a gyomrom, izzadtam, remegtem, Szerintem rendesen panikrohamom volt. Szörnyű. És nem tudok így pihenni éjjel. Azt hittem, hogy nem ilyen nehéz a terhesség,de tévedtem és még hol a vége?!
2023. nov. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!