Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szörnyű ez a fájdalom. Lehet...

Szörnyű ez a fájdalom. Lehet valamivel enyhíteni?

Figyelt kérdés
Masnak is van ez a szemérem domb-csont fájdalom? 23 hetes vagyok, kb két hete érzem, főleg ha megyek, de az utóbbi napokban szörnyű. Védőnő szerint normális ez most. Valami van ami enyhíti ezt?
2023. okt. 14. 06:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem már a 15-16.héttől van. Sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, ezzel jár. Nekem sokan azt javasolták, hogy a több séta segít, de nekem csak rosszabb lett.
2023. okt. 14. 11:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj szegény 😔. Hát én ma kellett, hogy egy nagyobbat sétáljak és bevallom őszintén, mire a célomhoz értem, azt hittem elsirom magam. Pedig amúgy 3.5kg plusz van rajtam így a 23.heten de ez a fájdalom, valami szörnyű.
2023. okt. 14. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, és lehet csillapítani, sőt el is múlik. Rengeteg magnézium, és sok-sok pihenés, fekvés.

(Nálam amúgy akkor múlt el, amikor befektettek a kórházba. Kb. 8-10 nap után. Otthon ugye nem pihentem annyit, azért fájt.)

2023. okt. 14. 16:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Én Reggel 2 , este 2 Magnerotot szedek , plusz veszélyeztetett terhes vagyok, így elég sokat pihenek, de csak rosszabb ha nem mozgok, plusz azért némi mozgás szerintem muszáj is, még ha nem is esik annyira jól, mert szülésnél ha teljesen le van eresztve az ember, az nem hinném, hogy bármit is segít.

Úgyhogy akkor marad a szenvedés még egy ideig.

2023. okt. 14. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Uhh, az egesz terhesseg legrosszabb resze volt nalam, de halistennek csak a 30. hettol a vegeig. Nagyon durvan fajt, neha meg sirtam is.
2023. okt. 15. 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Setalas, mozgás, pihenés, magnézium, baba nyomja ott valami ideget, kismama torna, jóga.
2023. okt. 15. 09:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Veszélyeztetett terhes vagyok, nem tornázhatok és mászkálni is csak minimálisan lehet, de nem is esik jól, mert annyira fáj az a csont, hogy sehogy se jó. Magnéziumot mint írtam már napi 4 szemet szedek, ennél többet nem szeretnék. Úgyhogy akkor valószínűleg tàgulnak a dolgok a relaxin hormon hatására. Mondjuk a szülés szuper lesz ilyen alap fájdalommal.
2023. okt. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!