Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napja kezdődött és szörnyű...

Két napja kezdődött és szörnyű ez a derékfájás? De csak reggel.

Figyelt kérdés
Sziasztok. A 26. hétben járok, és már fájt eddig is itt-ott ,de tegnap reggel konkrétan bal oldalon még a fenekembe aztán az egész bal lábamba a bokáig kisugárzott ez a szörnyű derékfájdalom, de amint kikeltem az ágyból szinte azonnal el is múlt. Ma reggel ugyanez, csak most maradt a derekamban a fájdalom. Általában azon az oldalon (bal) amelyiken elalszom, azon is ébredek, gondoltam arra, lehet ez is rátesz egy lapáttal. Lehet rá valami krémet vagy bármit használni? Vagy a nagy has miatt ez egyre rosszabb lesz?
2023. okt. 29. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én két teniszlabdával alszom évek óta (egyik kemény, másik kevésbé). Amikor fáj a derekam, egyiket betolom a gerincem alá a megfelelő helyre, ahol legjobban mérsékli a fájdalmat. Aztán majd kiderül, hogy a keményebb vagy a puhább labda segít-e jobban. Viszont határozpttan segít.
2023. okt. 29. 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
De én úgy hallottam, terhesség alatt, nem lehet masszírozni a derekat sem.
2023. okt. 29. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez isiászos fájdalom, nem hiszem, hogy sokat tehetsz ellene terhesen. A teniszlabda nekem is bevált, ne masszírozd vele, egyszerűen csak más pózban teszi a gerinced, amitől szűnik a nyomás az idegen.
2023. okt. 29. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok párna, kényelmesebb ágy és matrac. Terhesen ez a derék rossz, de szülésig ilyen.
2023. okt. 29. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Hármas, nem feküdhetek hanyatt sajna.

Négyes, igen, tudom, felkészültem lelkileg 😄.

2023. okt. 29. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!