Előfordul ilyen? 16 hetesen éreztem, hogy sokat mozog a pici. Most 18 hetes vagyok és alig-alig érzem, van olyan nap, hogy egyáltalán nem.
és mikortól érezted már erőteljesebbnek a mozgásokat, rugdalózásokat, hányadik héten? Tehát a párom ezeket mikor érezheti? Mindig azt gondolja, hogy én ezeket beképzelem.... :-)
Köszike
hm nekem 14hetesen éreztem mocorogni de csak picit - második baba volt most és ekkor hamarabb érzik a kismamák a védönöm szerint. - mikor már a párom is érezte akkor olyan 19-20hetes lehetett
mikor ilyen pici még nem olyan erős h párod is megérezze, de majd még később azt is látja majd h hl megy éppen a pici lába és hogy deformálodik a hasad a pici mozgása után :):):) nagyon jo :) mondjad várjon türelemmel.
első válaszolo voltam :)
Jaj, ez tök jó, már alig várom! :-)
Köszönöm a válaszodat.
A baba mozgása a 22. hétre "áll be", ekkortól van egy rá jellemző mozgása, és ha attól van nagyobb eltérés, akkor érdemes ránézetni, esetleg védőnővel szívhangot hallgatni.
16-18 hetesen teljesen normális, hogy hektikus még a mozgása, de az is lehet, hogy ő ugyanúgy mozog, csak épp másképp helyezkedik, gondolj bele, milyen pici még a súlya, lehet, hogy nem érzed, csak bizonyos pózokban, helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!