Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordul ilyen? 16 hetesen...

Előfordul ilyen? 16 hetesen éreztem, hogy sokat mozog a pici. Most 18 hetes vagyok és alig-alig érzem, van olyan nap, hogy egyáltalán nem.

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen. nyáron voltam terhes, most szültem szeptemberben. mikor meleg jött akkor nyugiban volt a pici alig mocorgott épp csak jelezte h itt vagyok, mikor hideg jött vagy eső akor meg szinte egész nap ficánkolt.
2010. okt. 19. 19:33
 2/7 A kérdező kommentje:

és mikortól érezted már erőteljesebbnek a mozgásokat, rugdalózásokat, hányadik héten? Tehát a párom ezeket mikor érezheti? Mindig azt gondolja, hogy én ezeket beképzelem.... :-)

Köszike

2010. okt. 19. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

hm nekem 14hetesen éreztem mocorogni de csak picit - második baba volt most és ekkor hamarabb érzik a kismamák a védönöm szerint. - mikor már a párom is érezte akkor olyan 19-20hetes lehetett

mikor ilyen pici még nem olyan erős h párod is megérezze, de majd még később azt is látja majd h hl megy éppen a pici lába és hogy deformálodik a hasad a pici mozgása után :):):) nagyon jo :) mondjad várjon türelemmel.

első válaszolo voltam :)

2010. okt. 19. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Jaj, ez tök jó, már alig várom! :-)

Köszönöm a válaszodat.

2010. okt. 19. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A baba mozgása a 22. hétre "áll be", ekkortól van egy rá jellemző mozgása, és ha attól van nagyobb eltérés, akkor érdemes ránézetni, esetleg védőnővel szívhangot hallgatni.

16-18 hetesen teljesen normális, hogy hektikus még a mozgása, de az is lehet, hogy ő ugyanúgy mozog, csak épp másképp helyezkedik, gondolj bele, milyen pici még a súlya, lehet, hogy nem érzed, csak bizonyos pózokban, helyzetekben.

2010. okt. 20. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
18+4 vagyok, és van, hogy érzem mocorogni a kis manókámat, van, hogy nem. A dokim szerint ez azért is lehet, mert amikor érzem, hogy mocorog, akkor valószínű a végtagjai vannak kifelé, és akkor jobban érzed, ha "ütöget".Ha háttal van a "külvilágnak", akkor is mozog, csak befelé rugdos, a hasfaladon nem érzed a mozgolódást. Tuti, hogy nálad is erről van szó. Jó babavárást!
2010. okt. 21. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mostmár nyugodtabb vagyok :)
2010. okt. 22. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!