Mit tudok csinálni, ha a barátnőm a tudtom nélkül esett teherbe?
Na örülök, hogy ennyi szuper okos és jó indulatú ember gyült össze ma is itt.
Én nem tudom akkor nekem hazudtak egész életemben. Nem az én tézisem, hanem nekem ezt mondta a nőgyógyász anno. Nekem bevállt. Olyanyira hogy 3éve kuzdok a baba miatt , lombikra kell járnunk és alig vannak petesejtjeim 33 évesen. Lehet akkor azok az orvosok is hülyék akik azt mondták nekem,hogy ez is lehet attól hogy 10 évig szedtem gyógyszert. Sosem voltam terhes.
Nem vagyok hülye köszönöm szépen. És nem veletek akartam kötöszkösni. Segíteni próbaltam csóró srácnak. Mert szar lehet a szitu ha tehet róla ha nem.
De ha valaki megértőbb azt itt már kiutálják...
Én is gyógyszer mellett lettem, és el is lett cseszve emiatt az életem. Bár 33 éve mások voltak a gyógyszerek is. De én nekem ezt mindta vilag eletemben az orvosom. Hogy biztonsagosabb. Nyilvan ha antibiotikum, hanyás hasmenes... van es van olyan aki ilyenkor nem tesz kiegeszitő lépést...az butaság. De ha pl ittas állapotban gumi van és kiszakad, de nem veszik észre,...ilyenekre gondoltam.
És igen azt is tudom, hogy a nemi betegségektől nem ved meg a tabi....
És igen egyik sem teljesen biztos. És igen nekem azt nehéz megérteni hogy ilyen helyre rögtön megy a baba, hozzam aki kuzd kezzel labban nem jon. Pedig ez minden vágyam
De ez nem ilyen egyszerü dolog. De már rég nem a srác problémájával foglalkozunk hanem az én basztatásommal.
20 és 25 voltam ( csak hogy tovább tudjátok tolni )
Jézusom :D de megy a matek :D
33 éves vagyok, és most első lombikos vagyok.
De én anno (tehat anyukam ) 33 éve ( mert annyi idős vagyok)gyógyszer mellett lett terhes velem
Mibe hazudtam ?
31!
Lehet, hogy attól van a meddőségi probléma, de lehet fordítva is, hogy azért volt neked olyan biztos a tabletta, mert valami egyéb gondod volt már akkor is.
Én több, mint 10 évig szedtem, és azért hagytam abba, mert közti vérzéseim kezdtek lenni néha-néha. Nem hagytam ki tablettát, ennek ellenére szerintem simán teherbe is eshettem volna már akkor is...
Utána meg úgy lettem terhes, hogy a dokim szerint szinte nem is volt rá esély (ciszta mellett), szóval nálam semmi gondot nem okozott a hosszú szedés.
Kérdező!
Honnan gondolod, hogy a barátnőd teherbe akart esni? Utólag bevallotta, hogy direkt nem szólt neked, hogy abbahagyta a tablettát? Vagy csak kétségbeesésedben vádaskodsz?
Megbeszélni vele, választanod a sorsod, dönteni magadról. Mi mást.
Lényegében annyi, hogy akarod ezt, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!