Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Barátnőm a Bajcsyban szülne,...

Barátnőm a Bajcsyban szülne, de nem csinálnak vele semmit és mégsem hajlandó fizetni. Mi lesz így vele?

Figyelt kérdés

Császár kellene, már ezt megmondták, amikor felvették az osztályra, mivel fennáll a hegszétválás veszélye, fáj is neki. Beindult a fájástevékenység, de leállt, term. szülésre nagyon kicsi az esély.

A férje egy fillérb...ó, nem hajlandó senkinek fizetni, hogy szerencsétlen nőt végre megműtse valaki, a dokik meg passzolgatják műszakról műszakra.

Betegjogi képviselő is lerázta őket.

Természetesen fogadott dokija nincs, másik kórház elvileg nem fogadja fogadott doki hiányában.

2018. ápr. 6. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

"A férje egy fillérb...ó, nem hajlandó senkinek fizetni, hogy szerencsétlen nőt végre megműtse valaki, a dokik meg passzolgatják műszakról műszakra. "

Vagy mondjuk azért nem műtik meg, mert orvosira még marhára nem indokolt? Hány hetes?

2018. ápr. 6. 23:39
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem fog bent maradni a baba, nyugi. :)
2018. ápr. 6. 23:46
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Azért ne is csaszarizzanak senkit, mert fizet érte!
2018. ápr. 7. 07:05
 4/15 anonim ***** válasza:
15%
Úgy látom azon mindenki átsiklott, hogy feszíti az előző császárt a baba. Gondolom nem is telt el több év az előző óta, így indokolt a császár, de mivel nincs orvosa csak az utolsó pillanatban fogják megműteni, mikor vagy ő vagy a baba életveszélyben lesz. Sajnalom, hogy sok helyen így van. Ahol én szültem és feküdtem pár hetet előtte, az ápolók kedvesebbek voltak hozzám, akinek nem volt dokija, mint ahhoz, akinek volt. Az orvosok sem voltak tuskók, csak futószalagisan kezektek, ami jobb volt, mint, ha bunkók lettek volna. A szülés reggelén egy tündéri doki vett át az éjszakástól. Indított szülés volt, a szülésznő mndta is az elején, hogy az oxitocinnal erőszakolt szűlések 90%- ban császárral végződnek. Negyed 3- tól délutan 1- ig próbáltam egy újnyi résen kitolni a 4 kilós babát. Az orvos ott volt, vigyazott rám ( egyedül voltam az emeleten), azért nem akart megcsászározni, mert első baba és akarunk még. Egyik iranyból a férjem, a másikból az ő karját akartam kitépni. Végül, mikor a fiam szívhangja eltűnt ( még mozgott, élt, csak a gép nem találta mar a szívhangot. Félő volt, hogy a mozgástól csomót köt a köldökzsinórra), akkor toltak a műtőbe. Baratnőddel is ez lesz. Türelmet, kitartast kívanok neki és hogy a nagy napon egy kedves dokit fogjon ki ő is.
2018. ápr. 7. 07:32
 5/15 A kérdező kommentje:

41. hétben van, folyamatos hegfájdalommal és szerinted nem indokolt a császár?

Amúgy VBAC-re készült, csak nem jött össze, mert abbamaradtak a fájások és most a szerencsétlent hitegeti minden doki, hogy lesz császár, ó, persze, majd holnap, holnap meg majd holnapután... WTF???

Várják a pénzt, csak nem akarnak adni.

2018. ápr. 7. 12:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez kamu, ilyen nincs.

Nem kellene provokálni...

2018. ápr. 9. 19:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, szórakozz máshol, ha értelmeset nem tudsz szólni, köszi!
2018. ápr. 11. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota?
2018. ápr. 12. 10:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Megcsászárolták végül, de nem sokon múlott..
2018. ápr. 12. 12:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Es hogy vannak azota?
2018. ápr. 14. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!