Barátnőm a Bajcsyban szülne, de nem csinálnak vele semmit és mégsem hajlandó fizetni. Mi lesz így vele?
Császár kellene, már ezt megmondták, amikor felvették az osztályra, mivel fennáll a hegszétválás veszélye, fáj is neki. Beindult a fájástevékenység, de leállt, term. szülésre nagyon kicsi az esély.
A férje egy fillérb...ó, nem hajlandó senkinek fizetni, hogy szerencsétlen nőt végre megműtse valaki, a dokik meg passzolgatják műszakról műszakra.
Betegjogi képviselő is lerázta őket.
Természetesen fogadott dokija nincs, másik kórház elvileg nem fogadja fogadott doki hiányában.

És nekem mégis mi kistököm közöd van más pénztárcájához, he??? Gondolom ezért fizette a Tb-t éveken át, hogy most ingyenes ellátás járjon neki. A húgom 40+-os kismama volt, rosszul fekvő ikrekkel, a férje meg ő is orvosok, mind a ketten jól keresnek, lazán magánklinikára is mehetett volna, de ő inkább azt a pénzt a gyerekeire költötte és senkinek se adott egy fillért se. Császár után se neki, se a gyerekinek nem lett semmi baja.
Én se adtam soha senkinek, meg a családtagjaimat is leszoktattam erről a jó kis magyar szokásról (küldölfön ha az orvos parát fogad el, kvázi jelentik is fel élből), mégis mindenki tökéletes ellátást kap.
A barátnődnek nincs is szüksége ellenségekre, ha ilyen barátai vannak. Itt őt sajnálom a legjobban.
Hát utolsó: még nem kerültél olyan helyzetbe, amikor mindenki a markát tartja, ennyi!
Volt olyan orvos, aki csak 10 ezret kapott anno, mert nem volt több pénzem, haldokló apukámat kezelte. Megnézte a borítékot és azt mondta: köszönöm, már kávéztam! - és visszaadta a pénzt!
Na?
#10: a baba jól van, bár a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór.
Anyukáját azóta újraműtötték, sajnos el kellett távolítani a méhét, mert nem állt el a vérzés, de későre ,,vették észre", hiába panaszkodott, annyira nem foglalkozott velük senki, majdnem elvérzett!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!