Mit tudok csinálni, ha a barátnőm a tudtom nélkül esett teherbe?
9, ez nem így működik. A törvény nem azt nezi ki hogy esett teherbe hanem hogy ott egy élőlény akiröl akár a saját jóléted kárára is de gondoskodnod kell.
Egyébként a tabletta sem volt soha 100% os vedekezés..simán el lehet felejteni, becsúszik egy antibiotikimos kezelés stb..szóval könnyü mosni kezeit a másik félnek de akkor miért nem húzott gumit? Az az ő felelőssége..
Ha te ott se voltál, akkor semmi teendő, mert nem te vagy az apa.
De ha igen, nos, akkor tudtál róla...
Aki nem akar gyereket, az védekezzen, ilyen egyszerű. Innentől övé a döntés. Ha megtartja, fizeted a gyerektartást, amíg fel nem nő. Arról dönthetsz, hogy tartod-e a kapcsolatot velük.
Én a fiamat is arra fogom tanítani, hogy mindig vedekezzen, ne hagyatkozzon a másikra, amennyiben nem akar gyereket.
Egy hosszútávú, bizalmas kapcsolatban persze lehet más a helyzet, de sajnos nem tudod, ki mikor vág át, meg hát egyik védekezési módszer sem 100%.
En magam mindig 2szeresen is védekeztem, nem éreztem biztonságosnak másképp, mivelhogy nagyon nem szerettem volna teherbe esni.
Egyébként amennyiben tényleg atvagott, és a tudod nélkül szándékosan hagyta abba a tabletta szedeset (azért az esetek nagy részében ez nem így van, még ha a felháborodott férfiak sokszor megprobaljak ezzel vádolni a nőket), akkor max annyit tehetsz, hogy megkéred, az apa kiléte legyen ismeretlen, nem írnak be senkit a papírok a, így meguszhatod a gyerek tartasz (de azt hiszem a gyerek 5 éves koráig meggondolhatja magát és követelhet gyerektartast). Abortuszra semmiképp sem kenyszeritheted.
Tökös férfi létedre szakíts vele.:) gyereket csináltál neki, aztán le lépsz mint ahogy minden pasi szokott.
De egyébként tőle meg nem szép, hogy nem szólt neked róla, terhességről beszélünk végülis, nem kis dolog...
Majd talál magának mást úgyis:)
De azért az kényelmes volt, hogy a barátnőd mérgezte magát, figyelt minden egyes nap a tablettára, rohangált 3 havonta orvoshoz? Neked ingyen volt az egész és csak a gatyádat kellett letolni, amikor kedvet kaptál.
Ez az ára a fene nagy kényelemnek, hogy onnan h bedugod a farkad, nincs hatásod a következményekre.
Felneveled vele vagy fizeted a gyerektartást, mást nem tudsz tenni.
Legközelebb meg nem bízod a nőre a védekezést.
Kérdező!
Tiéd a gyerek?
Ha igen, felelős vagy érte, mindegy, hogy mennyire nem akartad.
Ez innentől kezdve számodra nem kívánságműsor.....
Ha meg nem, akkor sétálj ki a buliból...
Azt nem tudom,minek kellett volna gumit húznod itt mas emberek szerint, ha leírtad,hogy fogamzásgátlót szedett (te úgy tudtad legalábbis) tegye már fel az a pasi a kezét aki ha a csaja szedi a tabit kínozza magát a gumival :D tehát én nem érzem,hogy te voltál a hülye.
Beszéljétek meg. Csak egy ártatlan piciről van szó, aki nem kérte,hogy johessen.
Ezt mindenkepp meg kell beszéljétek
Teszem hozzá jo genya húzas volt a csajtól. Ennek sosem szokott jó vége lenni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!