Mit tudok csinálni, ha a barátnőm a tudtom nélkül esett teherbe?
Persze, nem kell szenvedni a gumival, de akkor reklamálni sem kell.
Én nem úgy érzem, hogy reklamal inkabb ketsegbe van esve. Az en tapasztalatom az, hogy a nogyogyasz is azt mondja hogy a bogyó biztosabb mint a gumi. Az hogy ebben a kapcsolatban a bizalom az nuku meg a tisztelet az egy masik kérdés, és hogy a kislány játszik életekkel.
De nekem ne mondja azt senki,hogy a való életben az a többség aki egy kapcsolatban ha a csaja szedi a gyogyót meg gumit is húz állandóan. Szerintem nem. Persze akkor lehet ez a kimenetel. De még gumival is lehez ez. Szóval erre nincs 100%recept.
Az apáknak meg kellene már tanítania a fiaiknak, hogy ha olyan kapcsolatban, élethelyzetben, korban vannak, amiben egy becsúszott gyerek életeket tehet tönkre, akkor nekik is védekezniük kell, saját maguk miatt.
Mert a csupasz farokkal való élvezkedés magában rejti a terhesség veszélyét.
Egyik fogamzásgátló módszer sem 100%, ráadásul a tabletta hatékonyságát nem lehet látni.
Viszont ha a gumi elszakad, még mindig lehet szaladni 72 órás tablettáért.
De ha jön egy hasmenéses vírus, és bukta a tabletta, akkor máris kész a baj.
Akkor szexeljenek gumi nélkül, ha nem probléma egy terhesség.
Mert egy férfi a terhességről csak addig dönthet, hogy csupaszon vagy gumival dugja-e be. Onnantól már nincs döntési joga már.
Ezt kellene megérteni és nem mindig a nőket hibáztatni, akik pont annyira nem tehetnek ha nem hat a tabletta, mint a férfiak.
(Nem tudjuk, hogy a kérdező barátnője szándékosan csinálta-e)
#25 józan paraszti ésszel elég végig gondolni h mi a biztonságosabb.
Ha meg valaki 100%-ban ráhagyja a csajára a védekezést, akkor számoljon a hiba lehetőséggel vagy azzal, hogy nem kellett volna megbízni a csajban.
Van választási lehetőség.
Ha a nagyobb élvezetet választja, akkor a kockázatot is vállalja.
Ennyi.
Lehet ezt csűrni csavarni meg elmélkedni azon, hogy mégis melyik pasi hajlandó gumit húzni. Csak legyen szem előtt, hogy mindennek ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!