Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most jutott eszembe, hogy én...

Most jutott eszembe, hogy én nem mentem a védönőhöz. Elfelejtettem! Nem lesz baj?

Figyelt kérdés
voltam mikor 6-hetessen kiállitotta a kis könyvemet.utána elküldött ide oda.és teltek a hetek csak a nőgyogyászhoz kellet járnom most itt vagyok 17-hetessen és most ugrott be,hogy valamit elfelejtettem hát most hogy van ennyi eszem.mit fogok mondani a védönő????????
2009. jan. 2. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
nem mentél genetikai vérvételre kombináltra, meg a 16 hetes vérvételre afp re????Ez most komoly???Ez a saját érdeked .Meg a babádé....Most ez a legfontosabb.
2009. jan. 2. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
ui most olvasom előző vagyok, h védőnőhötz nem mentél csak??Az nem baj de hát ő adja vérvételes paírokat is oda....
2009. jan. 2. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nyugalom. Nincs semmi gond. Nem emlékszem, hogy mennyiszer, de talán 3-szor kell papíron megjelenni terhesgondozáson az ellátásokhoz. Elmész jövő héten, és elmondod neki, hogy kiment a fejedből. :)
2009. jan. 2. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én összesen 2szer találkoztam vele, nekem a háziorvos adta a beutalókat. ne aggódj.
2009. jan. 2. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, én is csak egyszer voltam, és azóta nem.

Mikro vissza kellett volna mennem, pont kórházban voltam, utána meg közeledtek az ünnepek.

Az viszont érdekes, hogy benneteket a védőnő küldözget ide-oda, engem nem küldött sehova, minden beutalómat a nőgyógyászomtól vagy a háziorvostól kaptam.

Ha csak háromszor kell lemenni, az jó is, úgyse vagyok rá kiváncsi, begyöpösödött vén boszorka...

2009. jan. 2. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon nagy kár ha valakinek begyöpösödött vén boszorka a védőnője, bár el tudom képzelni és tényleg sajnálom... Az én védőnőm egy tündér, és nagyjából az egyetlen értelmesnek tűnő ember a velem foglalkozók közül... a nőgyógyásznak csak egy vagyok a sok közül, a háziorvosom meg azt se tudja mi merre hány méter (pályakezdő, világmegváltó eltökéltséggel de annál kevesebb rátermettséggel).... Szóval a védőnő az egyetlen aki komolyan foglalkozik velem, meg a problémáimmal. Volt hogy mobilon hívott fel hogy minden rendben van e, vagy hogy szóljon hogy ne azon a héten menjek mert szabadságon lesz.... Ezen kívül nekem is ő adja a beutalókat és a vérvételhez a papírt. Hja és a vérnyomásomat is mindig ellenőrzi, ami így 26. hét után fontos, mert felismerhető a toxémia... Szóval azért nem tanácsos szerintem kihagyni a védőnőt... menj el hozzá, nem fog megharagudni, a terhesség velejárója a feledékenység is :)
2009. jan. 2. 20:58
 7/11 A kérdező kommentje:
de de de voltam vérvételen és minden más vizsgálaton ami csak létezik csak konkrétan védönőnél nem
2009. jan. 2. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Nálunk vidéken (falun) 2 hetente kell menni védőnőhöz, persze ha 1-2 kimarad nincs gond de én mindig elmegyek mert nézi a vérnyomást ,a vizeletet nincs-e benne fehérje, meg amikor kellett szednem gyógyszert akkor nem nekem kellett sorba állnom a házorvosnál hanem mikor mentem tanácsadásra már ott volt recept ,beutalo meg minden egyéb papir a védőnőnél. Nekem igy sokkal egyszerübben ment minden és fél-egy óránál nem tartott tovább,és legalább találkoztam a többi kismamával is és élményeket tapasztalatokat cseréltünk egymással.

Üdv 32 heteske

2009. jan. 2. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ahány ház, annyi szokás, nálunk 6hetente elég elmenni. (18. kerület)

De sajnos begyöpösödött boszorka, és nem lehet másikat választani...mert pl. a barátnőmék kerületében lehet. Nyugdíj után jött vissza dolgozni, özönvíz előtti tanácsokat osztogat... ÁÁÁÁÁ

Kérdezőnek: ne aggódj, menj, amikor eszedbe jut, jövő héten, vagy azután. Én is ezt fogom tenni, és én is minden vizsgálaton voltam :)

16 hetes vagyok amúgy

2009. jan. 2. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
én ha nem mentem, jött, és szólt, hogy menjek. Minden hónapban voltam nála.
2009. jan. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!