Egy hete érzem ezt és nem tudom, normális -e?
Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok és egy hete kezdődött, hogy általában jobb oldalon, mert ott fekszik a baba ultrahang szerint, reggelente mikor felébredek egy csomóban van ott megfeszülve a hasam . Ami max egy percig tart és el is múlik, bár gyakran van, hogy keményebb az egész hasam, mint eddig. Jeleztem a védőnőmnek, ő mondta, hogy szedjek magnéziumot és nospàt és majd említsem meg ha megyek a terhesgondozásra a dokimnak. Az majd másfél hét múlva lesz.
Nem tudom mitől lehet ez, mert azelőtt nem volt és hát josló fájàsos kéményedésnek meg nyilván még korai. Első terhességem, szóval sok mindenben tanácstalan vagyok.
#keményedés #reggeli keményedés
2023. okt. 28. 05:09
11/12 A kérdező kommentje:
A Magnerot sajna az egyetlen amitől nincs bajom, a többitől megy a hasam.
2023. okt. 28. 10:16
12/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nagy babának ígérkezik, szóval lehet ő is rátesz egy lapáttal a dolgokra. És néha akkorákat rúg, hogy rendes fáj.
2023. okt. 28. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!