Normális, ha 21 hetes terhesen bár ultrahangok alapján nagyon aktív a babám, én ezt kifelé, csak bizonyos napokon érzem jobban?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és nagyon sokat mocorog, aktív a baba, de pl van nap, mikor csak nagyon néha érzem és mondjuk egész nap nem is , csak hajnalban meg este inkább, vagy csak nagyobb kajálàs után. De a hétvégi esős időben még konkrétan egész nap izgett mozgott, szóval a kérdésem az, hogy oké, ha még annyira nem érzem egész nap meg olyan hű de erősen a rúgásokat? Mellső falon tapadt a lepény egyébként és a 19.héttől kezdtem el érezni a kocorgàst, most pedig már kézzel is érezhető ha mozog és sokszor látszik is a hasamon ha valahol valamilyét kinyomja.2023. szept. 28. 13:08
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi az előírások miatt 🙂!
2023. szept. 28. 13:09
2/5 anonim válasza:
Normalis. En mellso fali lepennyel alapbol csak a 22. heten ereztem eloszor, addig semmit.
24. hettol elvaras az, hogy legalabb napi egyszer erezd.
3/5 anonim válasza:
Igen. En 22-24 hetesen kezdtem eloszor erezni de azt sem minden nap. Most 32 hetes vagyok és megallas nelkul érzem naponta 😅
4/5 A kérdező kommentje:
Első! A napi sok is megvan már, csak nyilván még nem olyan intenzív. De akkor ez megnyugtató, Köszönöm!
2023. szept. 28. 13:35
5/5 A kérdező kommentje:
Kettes , gratulálok 🙂. Akkor én is úgy tűnik rendben vagyunk 😄.
2023. szept. 28. 13:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!