28 éves férfiként úgy érzem hogy legbelül akarok gyereket de félek is kicsit.Normális dolog ?
Szerintem az a “nem normális” aki nem fél, nem tart, mert azért gyermek nagy felelősség. Minden tekintetből, ha ezt az ember felméri szerint akkor már jórészben megérett rá. Szerintem a helyzetetek megfelelő egy babához, de az biztos hogy később a 34nm kicsi lesz hármótoknak. De addig még sok minden alakulhat az életben :) ha vágytok rá, és bele mertek vágni, én a leírtak alapján (pláne ha egy szerető, stabil kapcsolatról van szó-merem feltételezni, hogy igen) akkor megpróbálnám.
(Én most várom a 2.babát, 35 éves vagyok. 30 voltam az elsőnél. Most is félek, mert tudom hogy nem lesz könnyü, de sokkal rosszabb lenne ha elvakitani a rózsaszin köd, hogy majd milyen jo lesz. Az lesz, de nehéz is, és nem hiszem hogy baj hogy az ember fél tőle, normális, sőt bizonyos szintig kell is, ez a fajta belegondolás-szerintem)
Sok sikert!
34 négyzetméteres lakásba nem vállalnék gyereket!
Az iszonyat picike élettér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!