Keményedés és deréknál görcsölés mindenképpen rosszst jelent?
Pár nap múlva készülök orvoshoz. 21 hetes vagyok. Pár hete pár naponta napjában többször feszítő érzést érzek a hasamban, valamikor rövid ideig feszít, valamikor hosszabb ideig azt érzem nehéz a hasam. Eddig kb 2 hetente pár másodpercre a derekamban is éreztem menstruációs görcshöz hasonlító dolgot.
Utoljára kb 5 hete nézték a méhszájamat, akkor rendben volt, rá pár napra kezdődtek a feszülések, az orvosomat hívtam, azt mondta ez a növekvő méhvel jár, de ha nagyon fáj, akkor menjek be a kórházba. Ha nagyon fáj, vérzek, görcsölök azonnal indulok is. Magnéziumot szedek, Magnerotot, de semmit nem ér.
Más is tapasztalt már ilyet ennyi idős terhességnél? Mindenképpen bajt jelez vagy lehet tényleg csak méhtágulás?
Én is ebben a cipőben vagyok, tegnap be is mentem miatta a kórházba, de minden értékem rendben volt. :/ Azóta is aggódom miatta, ma megint ugyanígy vagyok, pedig 4 magnerotot is beszedtem.
28 hkm
Szia!
Nekem szerencsére elmúlt, így valószínűleg más eredetű volt a fájdalom, vagy elnyomott valamit a babám, de erre a kettős frontra is gyanakszom... Mikor nagyon durván begörcsöltem, akkor utána egyből bementünk a kórházba, így megbizonyosodtam róla, hogy teljesen zárt vagyok. Emiatt szerintem érdemes lehet elmenned, legalább az értékeidet látva meg tudsz egy kicsit nyugodni. Majd írd meg mi lett veled! Szorítok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!