33 hetes terhesen a babám nem arányosan fejlődik, kisebb a comcsont. Ez gond lehet? BDP: 8.53 cm HC:30,31cm AC:28,12 cm FL:5,77 cm Dokinő szerint nem lesz magas baba. De engem aggaszt, mégis a fejecskéjéhez képest 4 héttel van lemaradva...
Nyugi. Mikor szültem rengeteg baba volt.
Az én fiam óriás baba rá újszülöttnek 62 es ruci kellett. A szobatársnőm babája kis cuki pici volt 50es rucikat hordott. Mind a kettő egészséges. Tartjuk a kapcsolatot a szobatársnőmmel ugyan úgy fejlődnek a babák. Igaz most is 1 számmal kisebb úgymond de ez szerintem genetika.
Ha az orvos azt mondja okés, akkor a boltos Marikától vagy a postás Gizikétől milyen választ vársz a gyakorni?!
Simán lehet elmérte csak a doki.
Nem minden gyerek/baba/felnőtt egyforma méretekkel rendelkezik. Simán benne van, hogy valóban alacsony lesz.
És ha most ezen görcsölsz jobb lesz?! Változtatni úgysem tudsz rajta. Így is ugyis a gyereked lesz, ha kicsi a combja ha nem.
Jesszus ez az anya csak aggódik az újszülöttjéért. Arra váyik hogy megnyugtassuk miért piszkáljátok?!
Nem azt mondta hogy baj lesz neki hogy alacsony mert nem tarja szépnek hanem azt írtá aggódik hogy korosan pici lesz.
Nyugi minden rendben lesz a babáddal amíg az orvosok rendben találják úgy is van. Nem minden baba azért vannak 50es rucik.
Ne stresszelj rá erre csak vigyázz magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!