A placentám mellső falon tapad és kezdődő szemcséződés van.33 hetes vagyok..kérdezte az orvos dohányzok e mondtam hogy nem..ez össze füghet azal hogy szemcséződik a lepényem?ezért aggodnon kelene?
Persze hogy ősszefügghet.
Komolyan nem cigizel? Vagy csak hazudtál?
Nekem 2 ismerősöm cigizte végig a terhességet.
Az egyik megszült 36hetesen, a másik igaz elvitte 40.hétig, de túlhordva is 2.4kg volt a baba
5!
Igazából mind kettő megvan. Annyi idősek, mint a lányom, 1.5 évesek.
A 36hetre született "megúszta" annyival, hogy korababa lett. Semmivel nincs lemaradva. A másik viszont pár műtéten túl van. Szajpadlas hasadékkal (vags mi a pontos neve, farkastoroknak is hívják asszem)született. Dokik szerint igencsak közrejátszik a cigi benne. A súlya utolérte a korát.
Igen, összefügghet a dohányzással. De nem csak az okozhatja, bár az az elsődleges. Ha jól tudom, okozhatja cukorbetegség, magas vérnyomás, túl sok kalcium, ilyesmik.
Nekem az első gyereknél 32 hetesen már 3-as volt a lepény és meszesedett, 40+3-ra szültem.
Második gyereknél végig 1-es stádiumú volt. Ott magas vérnyomás miatt 39 hétre szültem.
Nem dohányzom, csak azért írtam le ezeket, mert nincs két egyforma terhesség és az első babánál nekem is korán kezdődött a meszesedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!