Mennyire pontos az orvos (gép) által kiszámított magzatsúly? Nagy a különbség az eredeti és a tippelt súly között?
Figyelt kérdés
Inkább azokat kérdem, akik a szülés előtt voltak ultrahangon. Volt olyan, hogy kisebb lett a baba súlya, mint az ultrahang által mért méretek szerint?2023. márc. 12. 13:02
1/17 anonim válasza:
Semennyire se pontos. A szülés napján 4500frammnak mért gyerekem 3450grammal született
2/17 anonim válasza:
Szülés napján 2900-nak mérték, délután megszületett 3430 grammal.
3/17 anonim válasza:
Egy héttel szülés előtt 2740 grammot mért a gép, 3350 grammal született.
4/17 anonim válasza:
2700nak mérte a gép másnap este megszületett 3100 grammal
5/17 anonim válasza:
Az elsővel azt mondták nem lesz 3 kiló sem. Megszúletett 3,7 kilóval.
A másodiknál 4 kilót tippeltek, 4,5 kilóval született
6/17 anonim válasza:
Pénteki napon voltam az utolsó UH-on, szombatra voltam kiírva. Először azt mondta a doki, 3200 gramm. Utána méregette, mondta, hogy 3600 gramm. Mondom az sok lesz. 😅
Azt mondta, jó, akkor átlagoljuk a kettőt, legyen 3500 gramm körül.
Vasárnap este született a fiam, 3480 grammal. Szóval eltalálta. De csak tippelt. 🤣
7/17 anonim válasza:
36 hetesen 3500gnak mérték, óriás babát jósoltak. 39+5re született 3200al.
8/17 anonim válasza:
A szobatársamnak 3,5 kiló körüli babát mondtak, 2 nap múlva született 2900g-mal
9/17 anonim válasza:
Egy nappal szülés előtt 2 héttel mérték kisebbnek,ilyenkor tényleg csak valamit tudnak mérni.
3450 el született tehát olyan kicsi nem lett
10/17 anonim válasza:
Nekem alapból úgy van az UH-s papíron hogy +-10%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!