Nifty , prena tesztről tudtok pár szót mondani? Mi a különbség?
Első kislanyommal nem volt semmi ilyen, csak a szokásos 12 hetes vizsgálat, nem is igazán voltam képben úgy semmivel. Azóta itt is sokat olvasok a gyermekvállalásról, Facebookon is rengeteg anyas csoportban vagyok, ahol persze rám jön a a frász, hogy a sima 12 hetes ultrahang semmit nem ér, úgyhogy úgy döntöttem biztosra szeretnék menni majd a kistesonal.
Mi a különbség a 2 kozott? Pontosan hogy zajlik a vizsgálat maga? Hol érdemes megcsináltatni? Meg igazából bármi, ami eszedbe jut, köszönöm :)
Mindkettőnek van magyar oldala, olvasd át. A márkanév és némileg az ár a különbség.
Hogy zajlana? Sima vérvétel. Aztán abból szűrik ki a magzati DNS-t, amit vizsgálnak.
Nemrég tettem fel kérdést
Alapvetően mások az árak
A tapasztalatok és a kategóriák sem teljesen azonosak
Egyébként teljesen mindegy melyiket választod
Nem sok különbség van, az ár és az, hogy melyik országba küldik ki a véredet.
Én Niftyn voltam pár hete az Istenhegyi úton. Ha ezt választod, és az UH-ot is ott csináltatod, akkor a kombinált teszt vérvételét ingyen adják. Ami azért jó, mert kapsz egy arányszámot, ami ha jó, bizakodásra ad okot. Nekem nagyon jó volt, így teljesen nyugodtan vártam a Nifty eredményét, ami a beígért 5-7 munkanap helyett 3 munkanap alatt megérkezett. 🙂
Nekem Prena pluszom volt 180ezer. Én az árban találtam különbséget, a márkában de igazából semmi egyéb nem volt, mindegy melyiket csináltatod.
Hamar meglett nekem az eredmény egy héten belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!