Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol tapadt meg nálad a méhlepé...

Hol tapadt meg nálad a méhlepény? Mi a különbség a szülés szempontjából?

Figyelt kérdés

2021. dec. 2. 14:41
A kérdező szavazást indított:
méh hátsó falán
méh mellső falán
A méh tetején(fundusban)
42 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiamnál mellső falon, lanyomnál hátsón. Semmi különbseg nem volt sem a terhesség alatt, sem a szülésben
2021. dec. 2. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanúgy, mint #1-nél
2021. dec. 2. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Méh hátsó falán, a méhszájtól 3 mm-re. El se mozdult onnan. Nem engedtek természetesen szülni.
2021. dec. 2. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Első a mellső falon, második a hátsó falon rálógva a méhszájra, ahonnan a 24. hétre mozdult feljebb.

Ugyanúgy természetes szülés volt mindkettő.

2021. dec. 2. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Szültem kettőt is, de nem tudom a választ erre a kérdésre. Sosem foglalkoztam vele. Ha rossz helyen lett volna, gondolom tudtam volna, de ezek szerint nem volt.
2021. dec. 2. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Aki lepontozott, az vajon miért tette? Nem így történt velem, ahogy történt?
2021. dec. 2. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
#6 a császárosakat mindig lepontozzák.
2021. dec. 2. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Értem. Sajnálatos, hogy ez megy. Egyébként nekem volt a legnagyobb csalódás, hogy császár lett. Az volt a szerencse, hogy 7 hetem volt feldolgozni. De nem volt könnyű.
2021. dec. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!