Anyukák akiknek 3 lányuk van, mekkora különbségek voltak a terhes tünetek között?
Nem hozzám szól a kérdés, de hasonlóan állok a tünetekkel, mint te. Az első két terhességem eléggé hasonlított is egymásra, főleg az első trimeszterben. Most a harmadik terhességem teljesen más, például egyszer sem hánytam eddig (9 hetes vagyok) a többiekkel már nagyon sok hányáson túl is voltam, meg egész napos hányinger mindennap stb.
Igazából 1 fiam és 1 lányom van, szóval tényleg nem lehet a tünetekre adni.
Ugyan nekem csak 2 lányom van, de ég és föld volt a két terhesség. Egyikkel halálomon voltam fizikailag, de mentálisan maga a zen, másikkal fizikailag semmi tünetem nem volt, de kb a teljes terhesség alatt depresszióztam. A másodiknál én is beleéltem magam, hogy majd fiú lesz, annyira más volt, de a 12. heti genetikai UH-n már látszott, hogy tévedtem :D
Szóval csak ebből kiindulva nem élném bele magam harmadszorra semmibe se.
Én pint fordítva voltam. A hányás, rosszullet, fáradékonyság a fiúknál volt (1 fiam van, a másik 15hetesen elment)
Lányomnál pedig az eg világon semmi bajom nem volt.
Ez nagyon nem mérvadó :)
1,2 terhességnél semmi tünet fiú, lány.
3.4. Mind 2 nél 12.hétig hányinger, émelygés étel undor ott is fiú, lány
Nekem fiú az első, most is fiút várok, az émelygés mindkettőnél közös volt, de ezen kívül nagyon különbözőek a tünetek.
Azért drukkolok, hogy fiad legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!