Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hizott terhesseg...

Evi1199422 kérdése:

Ki mennyit hizott terhesseg alatt es mennyi ido alatt fogyott vissza?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 29 eves no vagyok eso babamat varom, 32 hetes vagyok. Mindig is 50-60 kg kozt mozogtam, sosem voltam elhizos tipus, sot el se tudtam magam kepzelni sem nagyobb sullyal bar sosem kellett az etrendre oda figyeljek. A terhessegem alatt rohamosan elkezdtem hizni mar az elejetol kezdve most 20 kilonal tartok sajnos csaladtagoktol megkaptam azt hogy megszoltak ezzel kapcsolatosan :/ ami miatt en nagyon elkeseredtem. Persze a babamtol fontosabb nincs a vilagon ö a legszebb dolog ami tortenhetett velem ne ertsetek ferre , kerlek.De persze eldontottem hogy etrend valtas lesz a szuletese utan es edzes is persze. Nektek hogy sikerult le fogyni, ki mennyit szedett fel? Ès mennyi idöb belûl szabadult meg a kiloktol? Ebben a korban is konnyen megy a fogyas es nezhetunk meg ugy ki ahogy elotte? Koszonom a valaszokat
2023. okt. 23. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első gyerekkel 22 kilót híztam (68ról 90re). 74re sikerült lefogynom, annál lejjebb nem ment a súlyom 1 év szoptatás alatt, ennyivel lettem újra terhes. Másodszor nagyon odafigyeltem, 11 kilót híztam. Szülés után 3 héttel újra 74 kiló voltam. Sokkal jobban érzem magam mint az első szülésem után, alig várom hogy elkezdhessek diétázni és tornázni (még tart a gyermekágy), és újra csinos legyek :)
2023. okt. 24. 06:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél 60 kilóval estem teherbe (23 évesen), 76 kilóval mentem szülni. Szóval 16 kiló jött fel.

Szülés után 70 kilóval mentem haza a kórházból. Utána lement még pár kiló, de 60 nem lettem. Aztán mire 1 éves lett a gyerek, szerintem simán voltam megint 74-75 kiló. Az állandó itthonlét nekem nem tett jót.

Aztán 15 hónapos volt a kicsi, amikor a férjem lelépett. Na, ott lement 15 kiló 2 hónap alatt.

A második gyereknél idősebb voltam, 34 évesen lettem terhes. Itt túl voltunk egy Covidon és egy elég húzós családi időszakon, így eleve 72 kilóval estem teherbe. 10-11 kiló jött fel a végére, szülés után 73 körül voltam. Azóta most megint 76 körül vagyok. Most visszamentem dolgozni, őszintén remélem, le tudok szokni az állandó evésről és nassolásról. Velem ez a baj, hogy ha otthon vagyok, állandóan eszek valamit. :/

2023. okt. 24. 06:41
 13/15 anonim ***** válasza:
55 kilóval lettem terhes, 70-nel szültem, szülés után 63 voltam (35 évesen). Néhány hónap után edzeni kezdtem, és egy éven belül 50-51 lettem. Nekem a "figyeljünk az étkezésre sose ment, túlságosan szeretek nasizni.
2023. okt. 24. 06:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Mind a 2 terhességem 68kg-val kezdtem.

Elsőnél 6kg jött fel. Kórházból hazajövet napján 65kg voltam.

Másodiknál 3kg jött fel. Hazajövetkor 62kg voltam.

2023. okt. 24. 07:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek , hogy megosztotta a sajat tapasztalatait :) remelem rolam is hamar lemegy de ha nem magatol mindenkepp tenni fogok erte :)
2023. okt. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!