Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hizott terhesseg...

Evi1199422 kérdése:

Ki mennyit hizott terhesseg alatt es mennyi ido alatt fogyott vissza?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 29 eves no vagyok eso babamat varom, 32 hetes vagyok. Mindig is 50-60 kg kozt mozogtam, sosem voltam elhizos tipus, sot el se tudtam magam kepzelni sem nagyobb sullyal bar sosem kellett az etrendre oda figyeljek. A terhessegem alatt rohamosan elkezdtem hizni mar az elejetol kezdve most 20 kilonal tartok sajnos csaladtagoktol megkaptam azt hogy megszoltak ezzel kapcsolatosan :/ ami miatt en nagyon elkeseredtem. Persze a babamtol fontosabb nincs a vilagon ö a legszebb dolog ami tortenhetett velem ne ertsetek ferre , kerlek.De persze eldontottem hogy etrend valtas lesz a szuletese utan es edzes is persze. Nektek hogy sikerult le fogyni, ki mennyit szedett fel? Ès mennyi idöb belûl szabadult meg a kiloktol? Ebben a korban is konnyen megy a fogyas es nezhetunk meg ugy ki ahogy elotte? Koszonom a valaszokat
2023. okt. 23. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

10 Kgt.

70-el lettem terhes,80 kg pár dekaval mentem szülni

72-vel jöttem haza a kórházból,két hónap alatt lefogytam 52 kgra.

Aztán befejeztem a szoptatást egy év múlva és huss,újra 70 kg vagyok 🤣🤣🤣🤣

2023. okt. 23. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:

Ja,31 nem egész 31 evesen szültem,most már elmúltam

32.

2023. okt. 23. 21:32
 3/15 anonim ***** válasza:
12 kg-őt híztam. 24.héttől tartottam a 160 g-os diétát GDM miatt. Szerintem ez segített kontrollálni a súlyom at. 54ről indultam, 66tal mentem szülni. Sajnos 57 alá 3 év elteltével sem tudok menni. Mondjuk eddig se lelkierőm, se időm nem volt odafigyelni a kajára és tényleg rendszeresen sportolni… majd talán most.
2023. okt. 23. 21:35
 4/15 anonim ***** válasza:
53-al estem teherbe és 69 volt a vége. 16 kg plusz. Teljes 53-ra nem ment,57-ig fogytam vissza egy év alatt,de tovább nem is akartam/akarnék már,de mióta egész nap szaladok a lányommal mindenhova,azóta kezdtem ennyire rohamosan fogyni,azelőtt sokáig stagnált hiába figyeltem oda.
2023. okt. 23. 21:36
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
45el lettem terhes 76 voltam szóval 31 kgot. 20 évesen szültem, elég gyorsan tudott a testem regenerálódni. Fél év alatt 25 kg lement a maradék 6 kgot izommá formáltam. Kezdetben sovány voltam gyerek után kövér most karcsú lettem.
2023. okt. 23. 21:41
 6/15 anonim ***** válasza:
7 kg-ot (normál testsúly felső határáról indulva). Nem mértem a szülés után, nem volt rá időm, volt egy kis felfordulás itthon (egyszerűen nem lehetett hozzáférni a mérleghez, el volt ásva). Mikor 4 hónapos volt a babám, akkor 5 kg-mal voltam kevesebb, mint a terhesség előtt. Nagyon lefogytam a szoptatás első hónapjaiban (pedig próbáltam minél többet enni, mérleg nélkül is látszott, hogy amennyit a kicsi gyarapszik, én kétszer annyit fogyok). Utána visszahíztam a terhesség előtti súlyomra, egy kis plusz erőfeszítéssel sikerült nagyjából a régi súlyomnál megállítani a hízást.
2023. okt. 23. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Az elsővel 6ot, 1 hónap múlva 1 kilóval kevesebb voltam, mint a kezdősúlyom volt. A másodikkal 9et, sosem fogytam vissza, még most 7,5 évvel szülés után is annyi vagyok, mint amennyivel szülni mentem
2023. okt. 23. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:

2019 januárjában született a kisfiam, akkor voltam 30 éves, vele 20 kg híztam. Végig csesztetett a védőnő, nagyon elegem volt már belőle. Persze hamar lement.. mikor hazajöttünk a kórházból ő maga kérdezte hogy hol hagytam a hasam. 😒

(Kb 3 hónap múlva már csak 3-4 kg volt rajtam, aztán az is lecsurgadozott nagyon könnyen..)

Most vagyok 37.hét végen a kislányommal, vele ugyanott tartok mint az előző alkalommal.😃 szinte hétre pontosan ugyanannyit híztam. Meglesz a 20 kg, de már nem érdekel.

Igazából világ életemben szerencsés, vékony alkat voltam.

Első babát 170cm-hez 62kg-val kezdtem, most a másodikat 59-el.

Nem aggódom, most is hamar le fog menni, mert soha nem voltak súlyproblémáim :) szerintem ez adottság, genetika, alkat kérdése is.

Nálam minimális odafigyeléssel hamar eredményt lehet elérni, de én már tervezem, hogy ha minden rendben lesz azért a baba 2 hós korától biztos elkezdek legalább itthon heti 2-3 alkalommal tornàzni :)

Mondjuk az úgy nézhetünk-e ki mint előtte nem teljesen igaz minden jó ellenére pl rám.

de ez azért van mert pl a köldököm sosem lesz olyan szép mint volt, vagy pl a melleim is nekem kifogytak (mondjuk sose voltak nagyok). De ezt mondjuk más nem látja csak te és a férjed/párod. Én simán hordtam már első nyáron is bikinit, sőt az ilyen aprósàgokat leszàmítva (ami, ha téged és a férjedet nem zavar akkor szerintem nem lenyeg) voltam már sokkal jobb/csinosabb formában is szülés után mint előtte. (Nekem mondjuk nagy szerencsém hogy alig van striàm, nem reped a bőröm csak nagyon minimálisan)

2023. okt. 23. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Én 90- nel kezdtem,108 lettem.

Most 8 honapos a babám,szoptatok.

88 kg vagyok.57 akarok lenni ,mint régen.

2023. okt. 24. 03:55
 10/15 anonim ***** válasza:

34 évesen szültem. Problémamentes terhesség volt,tünetek nélkül. Nem diétáztam.

7 kg-t híztam, eleve a 20. hétig csak fogytam. Ez a 7 kg meg lement szülés után. Ebben benne volt a baba is (3300 gr), minden.

Utána a 2 év szoptatás alatt még fogytam 13 kg-t. Pedig ettem bőven.

2023. okt. 24. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!