Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 160gramm diéta terhesség...

160gramm diéta terhesség alatt. Ki hány kilót hízott/fogyott tőle?

Figyelt kérdés
Kicsit magasabb lett a cukrom, vagyis pont határeset. Egy hete diétáznom, 1kg lement az 5ből amit felszedtem. 27 hetes vagyok. Nálatok, hogy alakult a súly?

2021. jún. 18. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Én 30 hetesen kezdtem a diétát.

Plusz 10kg van rajtam, most vagyok 33 hetes, eddig 2kg ment le.

Aminek amúgy nem örült sem a védőnő sem a diabetológus

Idézem "a terhesség nem arról szól, hogy most diétázzunk."

Úgyhogy most igyekszem tartani a súlyt.

2021. jún. 18. 17:05
 2/7 Derjaderja ***** válasza:
81%
140g ch diéta volt nekem 28.héttől. Addig 2kg-t híztam, utána 2t fogytam. 0kg súlygyarapodással mentem szülni, utána 12-vel kevesebb voltam, mint amivel teherbeestem
2021. jún. 18. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Végig diétáztam, ahogy egyébként is. 13 kilót híztam összesen.
2021. jún. 18. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
24 hetesen derült ki a cukrom, addig semmit nem híztam, most 40 hetesen +3kg van rajtam.
2021. jún. 18. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

1-es ha diétára fogtak, akkor hogy ne diétázz? Fura...

A legtöbben fogynak ezzel a diétával, sokan ezért folytatják szülés után is. Egészséges és fogyaszt :)

Sógornőm az első 24 hétben közel 20kg-ot hízott, kiderült,hogy cukros és diétáznia kell. Szülésig majdnem 7kg-ot leadott. Senki nem baszogatta emiatt. Az volt a lényeg, hogy a cukra jó tartományban legyen és a baba szépen fejlődjön.

Tegnap szült. 3300g és 52 cm lett a baba :)

2021. jún. 18. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nekem sem mondtak semmit a fogyásra, pedig alapból vékony vagyok, anyum még örül is, hogy kicsit hízok legalább 😁 De így a diétával nem kell hízni, de éhes sem vagyok sosem 🤰😊
2021. jún. 18. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
21%
Ezzel a diétával elvileg nem lehet fogyni (max. nagy túlsúlyból). Nem fogyókúra, hanem egy egészséges étrend. Azért nem örülnek a fogyásnak, mert az azt jelenti, hogy rosszul állítottad össze az étrendedet.
2021. jún. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!