Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megjött és voltak benne...

Ha megjött és voltak benne nyálkahártya darabok akkor ugye nincs terhesség ?

Figyelt kérdés

2023. okt. 22. 15:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A kis balesett ami történt az már agusztusban volt, azóta 2x megjött darabosan .
2023. okt. 22. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor egyre kevesebb az esélye a terhességnek.

Ha előfordul is vérzés ilyenkor, valóban gyengébb szokott lenni.

De egy teszt már teljesen egyértelmű ilyenkor. A legolcsóbb is.

Vagy vársz valamire?

2023. okt. 22. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindenesetre nem pontoztalak le 🤷‍♀️🏃‍♂️ Nem értem ezt a gyanusítgatást.Van aki lepontoz.Nem értek veled egyet ettől függetlenül nem pontoztalak le.
2023. okt. 22. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyébként világba nem létezik olyan hogy beágyazódik vérzés közben mert a nem beágyazódott petesejt ürül ki ezt nevezik menstruációnak.
2023. okt. 22. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Vagyis a megérett megtermékenyítetlen petesejt távozik: ezt nevezik menstruációnak.
2023. okt. 22. 22:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezért kérdezem, hogy aki nem ért hozzá, az minek ír? És főleg: MI ALAPJÁN pontoz? A nemtudása szerint?

A havi vérzés az nem a petesejttől van. Az akkor is megy, ha semmi sincs ott, és hormonok okozzák.

VISZONT!

Ha a petesejtnek sikerül beágyazódnia közvetlenül a vérzés előtt, akkor adódhat olyan helyzet, hogy elegendő hormont termel ahhoz, hogy azon a területen, ahol ő van, NE LEGYEN havi vérzés!

Akkor ott megmarad a nyálkahártya, csak a többi részen válik le, és a vérzés ellenére szépen megy tovább a terhesség.

Ezért ajánlottam a tesztet, ami kimutatja ezt, teljesen függetlenül minden fajta vérzéstől.

2023. okt. 22. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ha nekem a fejembe megfordulna hogy terhes lehetek akkor mindenesetre nem a gyakorira szaladok hanem a patikába.Az alapján amit leir nem kell nagy tudás hozzá hogy megállapitja kiss katika meg nagy zsuzsika hogy a kérdező nem terhes.Viszont, ha te úgygondolod hogy okosabb vagy itt nálam meg a többi kommentelőnél nem gond.Lehetsz.Senki sem orvos itt.De a leírtak alapján az én véleményem hogy nem terhes.Mivel ez egy olyan oldal ahol véleményt lehet írni, így leírtam.
2023. okt. 22. 22:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is 99% az esélye.

De egy 600 ft-os tesztet azért talán megérne.

2023. okt. 22. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!