Szagérzékenység/szagundor?
Figyelt kérdés
Ciki vagy nem, de annyira undorodom a szagoktól, hogy 3 féle dezodorom illatától is kivagyok. Valahogy a dezodor és a saját testszagom is irritál. Magam elől hova meneküljek? :Dtegnapelőtt 19:45
2/3 anonim válasza:
Keress valami testápolót aminek tetszik az illata és kenegesd magad főleg nyak, mell magasságban, hátha úgy jobban elviseled. A dezodorom nekem sem tetszett, de furcsa mód, nem használtam és nem is voltam se büdös se izzadékony. Terhesen minden is változik xD Próbálkozni kell :)
3/3 anonim válasza:
Mi a kérdés? Miòta babát várok én is undort kapok mindentől, de ez van, majd elmùlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!