Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor múlik már ela szagundor?

Mikor múlik már ela szagundor?

Figyelt kérdés

15 hetes vagyok màr, de mèg mindig nem bîrom a konyhai sült-főtt főleg olajos, zsíros szagokat.

Futok hànyni. És a lakàsban is mindenhol érzem.

Màr létezni is alig bírok.

2018. okt. 1. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni. Valakinél elmúlnak illetve mérséklődnek a rosszullétek a második trimeszterre,másnál végig megmarad. Engem az első terhességemnél végig kísért, most a másodiknál semmi bajom.
2018. okt. 1. 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnél is volt durvàn. Nem emlékszem, mikor múlt el :(
2018. okt. 1. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
A hiperszaglásom a második trimeszterre mrrséklődött de a szagundor megmaradt, pedig maholnap egy éves lesz a kisfiam.
2018. okt. 1. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem megmaradt nem olyan erősen,mint terhesség alatt,de sajna a kavé és a gépjármű illetve benzin szagtol mai napig forog a gyomrom. Most múlt egy éves a fiam.
2018. okt. 1. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
19 hetes vagyok, de a kávé és cigi szagától undorodom. Ezért nem is értem a dohányos kismamákat.
2018. okt. 1. 12:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Remèlem jobb lesz, teljes egèszèben rontja az èletminősègem...

Befogott orral kenek meg egy kenyeret is...

2018. okt. 1. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Első babánál 4 a másodiknál 5 hónapig tartott a durva szagundorom. A legrosszabb az volt hogy olyan szagokat is éreztem amit más nem illetve hogy mindennek más szaga volt és nem tudtam megállapitani honnan jön, mi az. Most 32 hetes vagyok a másodikkal, de még mindig akad bőven illat/szag ami irritál. A lånyomat úgy tudtam csak pelenkázni kaka után ha betömtem mindkét orrlyukamat és maszkot vettem fel, különben jött a rókakoma :)))
2018. okt. 2. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, àtérzem.

Teljesen hülyènek nèznek, hogy milyen szagokat èrzek :)

A pelenkàzás... pfff. Van hogy csipeszt rakok az orromra!

2018. okt. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!