35+2 naposan becsült súly a kislány babámnak 2340gramm. Mekkora babára számítsak? Nem túl kicsi?
Szerintem teljesen jó. Az én lányom 2500 g körül volt 36 hetesen. Teljesen ki voltak akadva a kórházban (épp magas vérnyomással voltam bent), hogy túl kicsi lesz. Nem tudom, miért akarják, hogy 4 kilós babát szüljön mindenki. 40+3-ra született 3000 grammal.
A fiam 36 hetesen volt 3000 gramm, 38+6-ra született 3800 grammal.
Egyébként azt is mondták nekem, hogy akár 4-500 grammot is tévedhet az ultrahang.
Én 37.héten 2450grammal születtem.
A fiam 40+6-nál 4160g volt.
Én alapvetően kicsi lettem volna, ha időre jövök.
A férjem és 3 testvére mind 4kg felett születtek. Anyósom meg alig van 155cm magas.
A férjem miatt is egyértelmű volt, hogy nagy babánk lesz. Az ő genetikája jobban kiütközik, legalább is nálunk. De barátnőmnél is a párja genetikája volt mérvadó, hosszú babája lett. A párja pl nagyon magas.
Nézd meg a férjed, ő alapján tippelj :).
35hétre szültem szülés napján délelőtt volt uh.2100g-ra tippelték végül délután 2600g-al született.
Szóval ezek csak tippek nem 100% ossak.
De nekem mondták ha tovább bent maradt volna akkor nagy baba lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!