37 hetesen viszketés?
Figyelt kérdés
2-3 napja elkezdett viszketni a bőröm: karom, lábam, kézfejem, hasam már már idegesitő. Próbáltam bekenni testápolóval de nem segített utána hintőporral az egy fokkal enyhítette de továbbra se maradt abba. Másnak is volt ilyen a terhesség vége felé? Székletem is világosabb mint eddig 😣😣 Savam is az egekbe van néha esetleg arra tipp valakinek?2023. okt. 21. 11:25
1/29 babyboom567 válasza:
Menj dokihoz!Epepangás is lehet!
2/29 A kérdező kommentje:
Olvastam róla de csak ha rám jön az 5 perc akkor kezd el viszketni.
2023. okt. 21. 11:40
3/29 anonim válasza:
Epepangás lehet, van rá vérvétel. Kérd a dokidtól
4/29 anonim válasza:
Ha a széklet világosabb az is annak a tünete. Ne várd meg hogy bajotok legyen, azonnal menj orvoshoz! Ez nem vicc.
5/29 anonim válasza:
Ez, azért veszélyes nagyon. Szintén orvoshoz hoz menni.
6/29 babyboom567 válasza:
Inkább menj feleslegesen, mint,hogy baj legyen!
Most rögtön menj ügyeletre!
8/29 anonim válasza:
Nekem a májfunkcióm amikor kezdett elszállni,akkor jött ez a vakarózás. Inkább nézzenek rád feleslegesen,egyébként epepangás csinálja gyakran ezt.
9/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenképp elmegyek. Írtam védőnőnek ő is ezt tanácsolta hogyha megyek orvoshoz (csütörtökön) akkor említsem meg neki. De elég messzének tűnik a csütörtök :(
2023. okt. 21. 17:36
10/29 anonim válasza:
Ha esetleg se nem epepangás, se nem a májad, ahogy nálam, nekem csak az vált be, hogy vastagon kentem magamra a hidratálós arckrémet. Főleg a lábam viszketett nagyon, csak eg segített, mert szervi baj amúgy nem állt mögötte.
De persze előbb menj orvoshoz, biztos, ami biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!