35 hetesen erős viszketés?
Ma voltam dokinál de ő semmit nem mondott ...
Holnap vervetel es pentekre eredmeny de félek hogy nem élem meg azt hogy felneveljem a pocak lakót es hogy nagy a baj
A kezem viszket altalaba de valtozo .kb 1 hete
Te hülye vagy már bocs :DDD
Egy viszketés miatt ne temesd már magad :)))
Karjaim-lábaim-hasam a 3. trimeszter végefelé tele lett iszonyatosan viszkető kiütésekkel, senki nem tudta hogy mi lehet és semmi nem segített! Amint megszületett a baba nyoma sem volt!
PUPPP esetleg?
Kedves Kérdező!
Ne aggódj,nem fogsz meghalni.
Nekem is volt.
Terhesség alatt a hasam viszketett nagyon,ezt arra fogta mindenki(orvos,védőnő)hogy feszül a bőr,meg alapból száraz a bőröm.OKÉ elfogadtam.
Szülés után közvetlenül,sőt szülés közben,az nst-alatt iszonyatos viszketésem volt.Másnapra piros apró kiütések a hasamon.Mindenki arra fogta,hogy biztos az nst-gélre allergiás vagyok.Igyak kálciumot,meg cinkrázót kenjek rá.OKÉ elfogadtam,hihető volt.(bár semmit nem használt)
5napos volt a gyerekem,amikor 2 nap alatt az egész testem tele lett egybefüggő apró kiütésekkel,iszonyatosan viszketett.Bőrgyógyászhoz mentem.Hormonális allergia.Kaptam 2 féle krémet(az egyik szteroidos volt de használhattam szoptatás alatt is),meg egy emésztésjavítót(kreon),meg nagy dózisú kálciumot.Másfél nap alatt elmúlt.
Kitartás
8-as voltam.
Azt kihagytam,hogy minden krémet kipróbáltam,cinkrázót,fenistil,aloe first,gyógyszertári cuccokat,mire eljutottam bőrgyógyászhoz.Semmi sem használt.
Nekem is ez volt kedves utolsó vàlaszoló.
Én is kaptam antihisztamint és attól múlt el.Csak nekem még pocakban volt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!