Erős mellbimbó viszketés + patti + ciklus 30. napján semmi. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Most vagyok a ciklusom 30. napján. A ciklus 7. napján történt egy kis "baleset", bennem maradt az óvszer. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett. Nem érzem úgy, hogy meg akarna jönni és ez a bimbóviszketés is fura, eddig nem tapasztaltam ilyet. Tegnapra lett egy óriási fájós patti az államon is. A ciklusom nincs rendben amúgy, fogamzásgátló abbahagyása után nem rendeződött, szóval azt sem tudom, hogy van-e peteérésem. A mostani ciklusom 9. napján voltam nőgyógyásznál egyébként, akkor 7-8 mm-es volt a méhnyálkahártyám, a doki azt, mondta, hogy szerinte 30-40 nap múlva vérzés lesz belőle. Vajon tényleg meg fog jönni, vagy mégiscsak lett valami abból a gumibalesetből? Mit gondoltok?2009. máj. 12. 16:00
1/1 anonim válasza:
Nekem patti a mensi előtt kb. 1 héttel szokott lenni. Szerintem megjön, a 7. nap nem hiszem, hogy lett volna Pé-d. A bimbóviszketés simán lehet a hormonváltozástól is. Igaz lehet terhesség jele is, én 1 hét múlva ismét tesztelnék! De szerintem csak a hormonok miatt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!