Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megőrülök, valaki!! Hematoma?

Megőrülök, valaki!! Hematoma?

Figyelt kérdés
Sziasztok...17 hetes vagyok. Egy hete erős vérzéssel voltam kórházban, hematomat állapítottak meg. Úgy engedtek haza, hogy a hematoma szervülőben van, vérzés megszűnt. Mióta itthon vagyok természetesen egész nap fekszek. Viszont amikor wc utan megtorlom magam, még mindig jön véres cucc barnaval keveredve. Orvos szerint előfordulhat. Aggódom, mert mindenhol azt olvasom, hogy a hematoma csak barnaval ürül. Volt még így valaki? Ha igen pozitív vége lett?
2023. okt. 21. 08:11
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Ne is mondd, annyi minden volt már...én például aspirint is szedek, mert nagyon magas lett a toxémia kockázat.

Neked mikor vették észre, hogy az első babád kisebb a koránál? Kicsit félelmetes, hogy még sok hét van hátra, de már előjött ez a probléma.

Igaz, én is kicsi vagyok, 158 centi és 2500 grammal születtem, időre. Remélem csak ez van a dologban.

Neked is kitartás, tudom, milyen nehéz, sokszor napokig használhatatlan vagyok, annyira izgulok.

2023. dec. 7. 22:37
 42/56 A kérdező kommentje:

34 hetes voltam,... tettem itt is fel kerdest....onnan masoltam:

30.het BPD:77,1 HC:274,8 AC:257,7!!!! FL:59,4

34.jelenlegi hét : BPD:84,8 HC:296,4 AC:228,7!!! FL: 73,5

TEHÁT létezik, hogy az AC vagyis haskorfogat kisebb lett ennyivel??? Vagy el van merve ennyire

2023. dec. 7. 22:41
 43/56 anonim ***** válasza:

Wow, igen, akkor Nálatok is pici volt az AC! Viszont reményt ad, hogy akkor talán inkább csak genetika lesz nálunk is!

A mai méretek is hasonlítanak az általad írt méretekhez:

31+4 (tehát 32. hét?):

Bpd: 81,8

Hc:295,2

Ac:254,2

Fl:59,2

Rengeteg fehérjét fogok enni, hátha segít egy kicsit a hízásban.

2023. dec. 7. 22:49
 44/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatást, és választ. Tegnap délután megszületett a kicsi babam, 24+4 hetre, 530 grammal. Egyenlőre stabil. Aki olvassa, kérem egy imat mondjon el erte, hogy minden rendben legyen.
2023. dec. 13. 18:20
 45/56 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező!Nagyon nagyon szorítok értetek, hogy minden rendben legyen! Sok mindenen mentetek keresztül, reméljük mostmár csakis jó dolgok fognak történni! ❤️❤️

#4-es

2023. dec. 13. 18:47
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

Mi törtènt, hogy meg kellett születnie?

Nagyon imádkozom érte. 🩷

2023. dec. 13. 19:08
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Isten hozta a picikét, nagyon szorítunk értetek Mindannyian! Egészséget, erőt, kitartást Nektek és csupa jót!!! 💕 Ha lesz időd, jelezz, hogy hogy vagytok.

43-as

2023. dec. 13. 20:03
 48/56 A kérdező kommentje:
Tegnap hajnalban újabb vérzés....nem sok,de azert jött. Kaptam magnéziumot, verzescsillapitot infúzióban.Fekves, mint eddig. Verzes csillapodott, ujra barna. Egesz nap jeleztem, hogy eddig nem voltak gorcseim, de egyre jobban faj a derekam es kisugarzik a hasamba. Azt mondták mert sirok egesz nap, meg mar a sok fekvestol. Mondtam, hogy biztos hogy nem, szültem már, igy kezdodott, raadasul elkezdem merni, es szabályos 6 percenkent jottek. En mar reggel kertem az athelyezesemet mert rossz érzésem volt, inkabb olyan helyen legyünk ahol van pic.(protekicot sikerült)szerezni. A hasam egyre jobban fajt es fajt. A mentő 3 ora hossza alatt érkezett meg, hogy atszallitson. Amikor megerkeztek, abban a pillanatban egy nagy pukkanas, magzatviz ez, mehszaj nyitva, ereztek a baba fejet. Dehat csak a sok fekvestol fajt. Elengedem a történteket, lehet mindekepp megtortenik, a kicsi babamra koncentralok, hogy minél kevesebb szovodmenye legyen, mert nagyon pici. 😢😢😢 Irtam nektek, hogy eddig is imadkoztam, nem tudom mi a terve a Jóistennek, miert tortenik ez. De nem adom fel, remelem o sem.
2023. dec. 13. 21:51
 49/56 anonim ***** válasza:

Borzalmas, hogy ennyire nem törődtek azzal, amit mondtál.

Jól tetted, hogy ragaszkodtál az átszállításhoz.

Tiszta szívből kívánom a legjobbakat Nektek! 🩷 Ha van erőd és módod, írj mindenképp, sokat gondolok rátok!

2023. dec. 13. 22:12
 50/56 anonim ***** válasza:

Én is sokat gondolok rátok, csakis a legjobbakat kívánom!!! 💖 Légy erős, amennyire csak tudsz, ez biztos segíteni fog a kicsinek! Hajrá Baba, erős vagy, mutasd meg a világnak, micsoda energia van benned!

47-es

2023. dec. 14. 00:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!