3 hét múlva megyek először orvoshoz. Addig megőrülök, hogy nem tudom, minden rendben van-e odabent. Hogy lehet ezt kibírni?
Figyelt kérdés
2 vetélésen vagyok túl, most Utrogestant szedek.
Az első 2 terhességnél el se jutottam dokihoz, mindig elment a baba még az időpontom előtt.
Tudom, hogy ha elmennék előbb orvoshoz, az sem segítene a babán, ha el akarna menni, de megőrjít ez a várakozás. Hogy egyszerűen képtelenség tudni, hogy minden rendben van-e. Mintha az idő is megállt volna.
2018. nov. 10. 12:45
1/10 anonim válasza:
én pont az előzmányek miatt mennék el dokihoz....
2/10 anonim válasza:
Nekem problemas terhessegeimnel 2 hetente akar latni a dokim
3/10 anonim válasza:
Minek akkor addig várni? Menj hétfőn és meg van oldva minden
4/10 anonim válasza:
Nehezen... nekem az első missed ab volt, azóta kétszer letten terhes, mindkétszer majd megőrültem, mire letelt az a 3 hét. De az az igazság, hogy tényleg full fölösleges előbb menni. Most ha elmész, lát egy petezsákot max. Megnyugszol tőle? Nem. Látja, hogy fog-e fejlődni? Nem. Ugyanaz a bizonytalanság, csak volt egy plusz köröd. Nagyon nehéz, tudom, de ki kell bírni, mást nem igazán tehetsz.
5/10 anonim válasza:
Èn is sajnos 2 vetèlèsen túl... Minden vizsgálat előtt nagyon aggódok.Nekem azt mondták ha jól èrzem magam leszámitva a terhes tüneteket nincs görcsölès, vèrzès akkor a baba is jól van(de vkiknèl meg ez is normális). Ne aggódj azzal csak ártassz a babának biztosan minden rendben lesz.
6/10 anonim válasza:
Menj el hétfőn egy hcg vetvetelre majd szerdán egy másikra, abból latod, hogy mi a helyzet.
7/10 anonim válasza:
Miért nem mész a kórházba és a sorszámosztónál kérsz sorszámot? Múltkor így mentem szemészetre..
8/10 A kérdező kommentje:
Csak a saját orvosomban bízom, senki másban. Sajnos sok rossz élményem volt más orvosokkal mielőtt eljutottam hozzá. És ő azt mondta, akkor menjek...
Eszem ágába sincs sztk-s hentesekhez menni, sokszor jöttem ki olyantól sírva
2018. nov. 10. 18:21
9/10 anonim válasza:
Akkor picsogj meg 3 hetig ha egy javaslat sem jó!
10/10 anonim válasza:
Vagy kibírod vagy nem. Nekem hétfőn telik le a magam kis 3 hete. Ahogy közeledik egyre jobban izgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!