Megőrülök, valaki!! Hematoma?
21/56 A kérdező kommentje:
22/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Péntek hajnalban egyre erősebb lett, bejöttem a kórházba. Mire beertunk annyira vereztem, hogy szülőszobába vittek. Külső nyitva egy ujjnyira. Halistennek tulvagyunk 2 kritikus napon, meg mindig verzek de csak kicsit. Tegnap reggel megvizsgaltak ujra, mehszaj zart. Mar semmit sem ertek. Ilyen nincs h ki be zarodik. Hematómat senki nem említ, a mehszajat érinti a lepeny. Ennyi , jelenleg mar semmit nem kapok , csak fekves.
Szia! Ó, a méhszájnál van a lepény? Nekem is elérte, de azóta kicsit feljebb húzódott. Nagyon szurkolok, pihenj, feküdj sokat, az biztosan jót fog tenni!!
2023. nov. 13. 16:31
Szia! A 19-es válaszoló vagyok. Ezek szerint hasonlóan jártunk, csak nekem picit előbb elhúzódott a méhszájtól, de amíg rálógott, nagyon sokat véreztem, rettegtem, hogy mi lesz. A tavalyi karácsonyt a kórházban töltöttem, mert 23-án úgy elöntött a vér, hogy az ügyeleten azt hitték elvetéltem, aztán takaríthattak utánam rendesen. De szépen távolodott és a 2. genetikain már nyugtattak, hogy minden rendben lesz. Nagyon sokat feküdtem én is, az egész család összefogott, hogy a 3 évesem rendben legyen és átvészeljük ezt az időszakot, megérte. :)
Kitartás neked, pihenj sokat.
2023. nov. 13. 18:41
25/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok, meg mindig kórházban.....azota 2 x vereztem ismet. Újabb álláspont szerint a lepeny jo helyen van, hatso falon, fundusban. Latnak valamit ami talan hematoma. Szerintetek tud a hematoma a 14 héttől gondot okozni? 22 hetes vagyok mindjárt, mar nem is tudom megszamolni hány vérzéssel. Es a hematoma jarhat ilyen bő, sok vérrel? Ezeket a kérdéseket az orvosoknak is felteszem, de csak a vallukat vonogatjak
26/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Meg mindig kórház..... hematoma. Nem csökken. De miert nem????? Mar ket hónapja megvan tulajdonképpen. Ez okozza a verzeseket. Szedem rutascorbint, magnosolv, c vitamin, velfem, dycinon, seduxen, femibion. Fekszem. Nem csökken. Most nem verzek de annyira felek, hogy ujra fogok. 3 hete nem láttam a kisfiamat sem☹️ segitsetek, hogyan tudnam elerni h felszivodjon. Mar minden negoldas is erdekel!!!! Spirituális is , barmi.
Annyira sajnálom és átérzem!! Nekem is közel 6 hétig tartott, ahogy már írtam és majdnem megőrültem.
Sajnos nem tudok mást ajánlani, a fekvés, a gyógyszerek és a vitaminok segíteni fognak!!! Amikor 5 hete véreztem, azt mondta a Czeizelben egy doki, hogy hetekig tarthat még az ürülés. Úgyhogy muszáj kitartanod!!
Nem tudsz esetleg magán uh-t intézni? Mi az, hogy nem láttad 3 hete, nem néznek meg a kórházban? Ez felháborító, valahogy ki kéne erőszakolni azt az ultrahangot, hogy te is nyugodtabb lehess.
23-as
2023. nov. 29. 20:02
28/56 A kérdező kommentje:
Az otthon lévő ket evesemet nem lattam....csak videotelefon. Ez is megvisel, erre ertettem. Uh van, baba halistennek szepen fejlődik 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ó hála Istennek, akkor jól van a baba!!! Minden rendben lesz, de ez most nagyon nehéz időszak. Tarts ki, gondolok rátok!!
2023. nov. 29. 21:09
30/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szerinted lehetséges, hogy ket hónapja nem szivodott fel, ennyi verzes utan sem, de meg van esely rá? Hogy egyszer csak eltűnik? Őszintén kérlek, mi a véleményed.....nekem mar úgymond mindegy...igy is magam alatt vagyok
Kapcsolódó kérdések: