Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megőrülök, valaki!! Hematoma?

Megőrülök, valaki!! Hematoma?

Figyelt kérdés
Sziasztok...17 hetes vagyok. Egy hete erős vérzéssel voltam kórházban, hematomat állapítottak meg. Úgy engedtek haza, hogy a hematoma szervülőben van, vérzés megszűnt. Mióta itthon vagyok természetesen egész nap fekszek. Viszont amikor wc utan megtorlom magam, még mindig jön véres cucc barnaval keveredve. Orvos szerint előfordulhat. Aggódom, mert mindenhol azt olvasom, hogy a hematoma csak barnaval ürül. Volt még így valaki? Ha igen pozitív vége lett?
2023. okt. 21. 08:11
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek ♥️
2023. nov. 7. 22:09
 22/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Péntek hajnalban egyre erősebb lett, bejöttem a kórházba. Mire beertunk annyira vereztem, hogy szülőszobába vittek. Külső nyitva egy ujjnyira. Halistennek tulvagyunk 2 kritikus napon, meg mindig verzek de csak kicsit. Tegnap reggel megvizsgaltak ujra, mehszaj zart. Mar semmit sem ertek. Ilyen nincs h ki be zarodik. Hematómat senki nem említ, a mehszajat érinti a lepeny. Ennyi , jelenleg mar semmit nem kapok , csak fekves.
2023. nov. 13. 16:07
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ó, a méhszájnál van a lepény? Nekem is elérte, de azóta kicsit feljebb húzódott. Nagyon szurkolok, pihenj, feküdj sokat, az biztosan jót fog tenni!!
2023. nov. 13. 16:31
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A 19-es válaszoló vagyok. Ezek szerint hasonlóan jártunk, csak nekem picit előbb elhúzódott a méhszájtól, de amíg rálógott, nagyon sokat véreztem, rettegtem, hogy mi lesz. A tavalyi karácsonyt a kórházban töltöttem, mert 23-án úgy elöntött a vér, hogy az ügyeleten azt hitték elvetéltem, aztán takaríthattak utánam rendesen. De szépen távolodott és a 2. genetikain már nyugtattak, hogy minden rendben lesz. Nagyon sokat feküdtem én is, az egész család összefogott, hogy a 3 évesem rendben legyen és átvészeljük ezt az időszakot, megérte. :)

Kitartás neked, pihenj sokat.

2023. nov. 13. 18:41
 25/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok, meg mindig kórházban.....azota 2 x vereztem ismet. Újabb álláspont szerint a lepeny jo helyen van, hatso falon, fundusban. Latnak valamit ami talan hematoma. Szerintetek tud a hematoma a 14 héttől gondot okozni? 22 hetes vagyok mindjárt, mar nem is tudom megszamolni hány vérzéssel. Es a hematoma jarhat ilyen bő, sok vérrel? Ezeket a kérdéseket az orvosoknak is felteszem, de csak a vallukat vonogatjak
2023. nov. 21. 17:53
 26/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Meg mindig kórház..... hematoma. Nem csökken. De miert nem????? Mar ket hónapja megvan tulajdonképpen. Ez okozza a verzeseket. Szedem rutascorbint, magnosolv, c vitamin, velfem, dycinon, seduxen, femibion. Fekszem. Nem csökken. Most nem verzek de annyira felek, hogy ujra fogok. 3 hete nem láttam a kisfiamat sem☹️ segitsetek, hogyan tudnam elerni h felszivodjon. Mar minden negoldas is erdekel!!!! Spirituális is , barmi.
2023. nov. 29. 18:44
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

Annyira sajnálom és átérzem!! Nekem is közel 6 hétig tartott, ahogy már írtam és majdnem megőrültem.

Sajnos nem tudok mást ajánlani, a fekvés, a gyógyszerek és a vitaminok segíteni fognak!!! Amikor 5 hete véreztem, azt mondta a Czeizelben egy doki, hogy hetekig tarthat még az ürülés. Úgyhogy muszáj kitartanod!!

Nem tudsz esetleg magán uh-t intézni? Mi az, hogy nem láttad 3 hete, nem néznek meg a kórházban? Ez felháborító, valahogy ki kéne erőszakolni azt az ultrahangot, hogy te is nyugodtabb lehess.

23-as

2023. nov. 29. 20:02
 28/56 A kérdező kommentje:
Az otthon lévő ket evesemet nem lattam....csak videotelefon. Ez is megvisel, erre ertettem. Uh van, baba halistennek szepen fejlődik 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
2023. nov. 29. 21:03
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Ó hála Istennek, akkor jól van a baba!!! Minden rendben lesz, de ez most nagyon nehéz időszak. Tarts ki, gondolok rátok!!
2023. nov. 29. 21:09
 30/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szerinted lehetséges, hogy ket hónapja nem szivodott fel, ennyi verzes utan sem, de meg van esely rá? Hogy egyszer csak eltűnik? Őszintén kérlek, mi a véleményed.....nekem mar úgymond mindegy...igy is magam alatt vagyok
2023. nov. 29. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!