Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megőrülök, valaki!! Hematoma?

Megőrülök, valaki!! Hematoma?

Figyelt kérdés
Sziasztok...17 hetes vagyok. Egy hete erős vérzéssel voltam kórházban, hematomat állapítottak meg. Úgy engedtek haza, hogy a hematoma szervülőben van, vérzés megszűnt. Mióta itthon vagyok természetesen egész nap fekszek. Viszont amikor wc utan megtorlom magam, még mindig jön véres cucc barnaval keveredve. Orvos szerint előfordulhat. Aggódom, mert mindenhol azt olvasom, hogy a hematoma csak barnaval ürül. Volt még így valaki? Ha igen pozitív vége lett?
2023. okt. 21. 08:11
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Még mindig 😢😢😢😢😢😢😢😢😢
2023. okt. 23. 10:02
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle méretű hematómám volt. Volt olyan vérzés, ami utan 1 hétig olyan volt, mintha menstruálnék, friss piros. Aztán 2 hét után kezdett barnulni.

Hogy vagy azóta?

2023. okt. 29. 13:46
 13/56 A kérdező kommentje:
Ma egesz jo volt, keves barna, semmi piros. Most estere megint ☹️ nem sok, csak torlesnel....de akkor is...mar nagyon nehezen viselem ☹️ miert nem mulik.pedig fekszek, szó szerint csak wcre megyek ki.
2023. okt. 29. 23:37
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de van, hogy nagyon lassan múlik el. Én most a 15. hétben vagyok, a 8. hét óta folyamatosan vérzek hematóma miatt. De mindent rendben találtak mindegyik UH-n.

Feküdni egész nap nem érdemes, nekem egy orvos se írta elő. A hematoma vérömleny, mindenképpen ürül. Persze, ne erőltesd meg magad.

Kitartást!

2023. okt. 30. 18:33
 15/56 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező és a válaszolok?
2023. nov. 3. 21:38
 16/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm, en valtozatlanul... mar kezdek depis lenni.
2023. nov. 4. 14:34
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Részemről 4 hét alatt csökkent enyhe barnára.
2023. nov. 7. 17:51
 18/56 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm a választ neked is. Akkor ha jol ertem csaknem egy hónapig pirosas volt? Egyébként mindenki mas, néha magam sem ertem miert kattogok azon, hogy masoknak hogy volt. Csak talán ez az egyetlen remenyem, hatha masnak is igy volt es rendbe jött minden.

Tegnap egyébként ujra vérezni kezdtem. ☹️ Reggel rohanás a dokihoz, nezzen meg. Közölte, hogy " aha mintha innen jönne, hematoma szerű" nem tud biztatni semmivel, ha akart volna mar felszivodott volna de egy honapja ugyanakkora. Menjek fekudjek be a kórházba, mert ram is veszelyes lehet, barmi megtörténhet. Előtte egy héttel tök mast mondott, akkor is ez a hematoma volt ott, mert lattam ahogy lemerte, de azt mondta ne foglalkozzunk vele, akkor van baj ha sötét darabos nagy mennyiségű verzes van. Hat vegigbogtem a hazautat, a verzes csillapodott, ezert úgy döntöttem, hogy felkeresek egy masik orvost. Még estére sikerült időpontot kérném. Na, ez az orvos nem latott hematomat. A ket vizsgálat között 10 ora telt el. Egyébként elmondtam neki a reggeli történéseket, de ő akkor sem latta. Elképzelhetőnek tartja, hogy kiürült a verzessel. Hat gyerekek, nem tudom. Tanácstalan vagyok . Azóta pici pecsetelgetes van, meg nem barna. Figyelem 5 percenként, ha több lesz, akkor kénytelen leszek korhazba menni. Az a bajom ezzel, hogy semmi ertelme. Ha lenne, mar reg ottlennek. 2x voltam bent 4 napot, semmit nem csinálnak. Első nap verzescsillapito infúzió, aztan mar az sem, mert pecsetelgetesre nem adnak. Ha valami történik, sajnos ezzel nem tudnak mit tenni. Ráadásul itthon van a kis ketevesem. Tenyleg nem tudom mi lesz. Nagyon kivagyok lelkileg. Nem voltam kimondottan vallásos, de istentagado sem. Mióta ez van, minden nap imadkozom, ha ez a csöppség epsegben megszületik, atertekelem a dolgokat, mert biztos hogy nem a draga penzlehuzos orvosoknak, vagy a szerencsemnek köszönhetem.

2023. nov. 7. 20:32
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én csak próbállak biztatni, hogy minden rendben lesz. Nekem a terhességem legelejétől a 14. hétig volt folyamatosan vérzésem, hol gyengébb, hol erősebb, néha barna, néha piros. Az elején nálam is hematómát láttak, aztán volt, amikor nem látták, mégis véreztem. A 12. hét után már látták, hogy a placenta ért a méhszájhoz és az okozhatta a vérzést. A végén egy tenyérnyi véralvadék is kijött belőlem, na akkor azt hittem vége, de megmaradt, kibírtuk és most lesz 4 hónapos nagyfiú.

Az első terhességem egy álom volt, ez most egy hullámvasút, de sikerült, szurkolok neked is. :)

2023. nov. 7. 21:54
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Gondolok Rátok, nagyon szurkolok és teljesen átérzem a félelmed! Nekem is sokáig tartott és rettenetesen féltem. Most is állandóan stresszelek valamin, úgyhogy tényleg tudom, min mész keresztül.

A legeslegjobbakat kívánom, szívódjon fel hamar az a hematóma és következzen egy sokkal nyugodtabb időszak az életetekben!

8-as, 10-es

2023. nov. 7. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!