Vannak itt csoda baba anyukak? Halvany, nem erosodo terhessegi tesztekkel,de vegul egeszseges babocaval?
Figyelt kérdés
Milyen volt,hogy zajlott,kaptak valamit az orvosok?2023. okt. 19. 14:49
21/22 anonim válasza:
Nekem sajnos minden teszt ami nem erősödött, rosszat jelentett.
Amikor erősödött akkor abból született csak gyerek.
Olyan is volt hogy a teszt erősödött 15 ezres hcgm is volt, de szívhang nem.
Ez lutri sajnos, a remény van ilyenkor
22/22 anonim válasza:
Dpo 10.( nemvárt napjan) alig lehetett látni a vonalat.De mivel már túlvoltam pár tesztes hónapon és azok hómezősek voltak így ezt én betudtam terhességnek.Rá 2 napra a digitális clerblue kiirta hogy nem terhes de ugyanaz a teszt ( premom) 2 csikos volt ekkor is halovány de erösebb mint a nemvárt napja.aztán 4 nappal a nemvárt után irta ki a clerblue hogy terhes.Megsem fordult a fejemben hogy kémiai terhesség vagy akármi más.örültem a pozitív tesztemnek nem olvasgattam itt baromságokat akik aztirták utólag a tesztemre h úgyse marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!