ET+10 napon Hcg szint 0,2. đ (5 naposokkal). EbbĆl lehet mĂ©g valami? Orvos leszĂșrt, hogy csak ET+16 napon csinĂĄlunk vĂ©rvĂ©telt, csak nekem volt lehetĆsĂ©gem egy vĂ©rvĂ©telre most is Ă©s kihasznĂĄltam. Ezek szerint törtĂ©nhet mĂ©g csoda?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 14:47
1/6 anonim vĂĄlasza:
Szerintem ez sajnos tényleg csoda lenne :(
2/6 anonim vĂĄlasza:
Ez nagyon alacsony hcg szint.Ha kiszĂĄmolod akkor 1,6 lesz a 16.napra a hcg szinted ami nem terhessĂ©g mivel 10 felett mondhatĂł az hogy valami egyĂĄltalĂĄn elindult de abbĂłl sem szokott ĂĄltalĂĄban semmi sem lenni az Ă©n tapasztalatom szerint.Nekem volt 17-es hcg szintem Ă©s nem is lett belĆle semmi sĆt 165-ös hcg-bĆl sem lett semmi nĂĄlam.Ehhez szerencse kell de ne szomorkodj mert egyszer biztos sikerĂŒlni fog!
3/6 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Akkor ez csupĂĄn az ovitrellbĆl maradhatott mĂ©g.. Csak Ășgy letorkolt az orvos, hogy korai volt a vĂ©rvĂ©tel, hogy egy pillanatra elhittem, hogy mĂ©g megindulhat a Hcg.
2022. okt. 12. 15:42
4/6 anonim vĂĄlasza:
Csoda lenne ha ez annyira megindulna hogy ebbĆl rendes terhessĂ©g legyen.
Mint Ărtam ha kiszĂĄmolod akkor mĂ©g 5 sem lesz a hcg mivel 2 naponta duplĂĄzĂłdnia kell.Ovitrelle 10-12 nap alatt ĂŒrĂŒl ki.
5/6 anonim vĂĄlasza:
Sajna tuti nem lesz babo:( nekem et+10 napon leugrott a csik a tesztrol, et+13 napon volt hcg vervetel es 2890 volt
6/6 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Sajnos nekem is ez az Ă©rzĂ©sem. đDe köszönöm szĂ©pen, hogy Ărtatok.
2022. okt. 13. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!