20.000 a hcg szint?
Sziasztok!
Tudom 1 mérés semmi infót nem ad, de tavaly volt 1 korai vetélésem ahol 2 héttel a kimaradt mensi után 1100 volt a hcg...el is ment magától a baba.
Most szintén 2 héttel vagyok a kimaradt mensi után és kíváncsiságból nézettem. Most 20396,80 miu/ml.
Utolsó mensi: július 27. Peteérést nem tudom pontosan kb.aug.12. lehetett
Doki holnapra adott időpontot 1.uh-ra.
Utolsó mensi szerint holnap leszek 6 hetes.
Nekem akkor volt ilyen magas amikor ikrekkel voltam terhes :)
Harmadik gyerkőcnél a 6. héten 4500 volt a hcg szint.
1.es nem értem a választ!
Nem hiszed el? Vagy nincs kedved válaszolni...de akkor miért írtál bármit is?
2.es húúú jelenleg bele sem merek gondolni ikrekbe...nincs is akkora házunk és idegrendszerem 🤣
Van már egy gyermekünk, 1 kistesót szeretnénk...
Inkább csak hasonlítani tudom az előző hcg-hez ami nem végződött jól...ahhoz képest reményre ad okot ez a magad szám.
1. vagyok
"20.000 a hcg szint?'
Ez volt az egyetlen kérdésed.
Ha annyit ir a papíron, akkor igen, annyi.
Erre mégis milyen más választ vártál?!
1.es! Kérdést kellett feltennem próbáltam nem tucat kérdést feltenni, pl."jó ez a hcg szint?" Így belefoglaltam a kérdésbe a lényeget, a többit kifejtettem lent.
Érdekes a többiek tudtak normális választ adni,csak te nem. Mégis mi bajod van neked?
Költői kérdés volt, ne válaszolj rá. Minden jót!
Nem jó témában vagy 9.es. Iskolák témába lépj be ott oszthatod a tudásodat a mondatok értélmezésében.
Eddig mindenki értette, mindenki tudott értelmes választ adni,csak te álltál neki elemezni a mondatokat. Taps. Gratulálj magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!