20.000 a hcg szint?
Sziasztok!
Tudom 1 mérés semmi infót nem ad, de tavaly volt 1 korai vetélésem ahol 2 héttel a kimaradt mensi után 1100 volt a hcg...el is ment magától a baba.
Most szintén 2 héttel vagyok a kimaradt mensi után és kíváncsiságból nézettem. Most 20396,80 miu/ml.
Utolsó mensi: július 27. Peteérést nem tudom pontosan kb.aug.12. lehetett
Doki holnapra adott időpontot 1.uh-ra.
Utolsó mensi szerint holnap leszek 6 hetes.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Szia nekem is magas volt/van.
Én csak reménykedem hogy nem.lesz kromoszóma gond. Nekem a 11000 érték 5 hetesen volt és akkor még max 7000lehetne.nem.lettek többen!egyedűl van és csak reménykedem hogy jó lesz a genetika.
Ami okozhat még magasabb hcgt az ha rövid időn belül volt terhességed,lányok termelnek még több hcgt...
De szetintem te még bőven jó vagy!
5-ös válaszra reagálnék:
“bele sem merek gondolni, egy kistesót szeretnénk.”
Én is egy gyereket szerettem volna, mondtam is hogy nagy valószínűséggel nem is lenne második. Aztán kiderült, hogy ikrek, és most már nem akarnék semmi pénzért csak egyet, mindkettőt imádom, pedig még nem születtek meg.
Ez nem ilyen, hogy az lesz, amit szeretnél. Simán benne van a pakliban, persze nyilván kicsi az esélye.
5 hét pár naposan volt 33.000.
Egy baba van és semmi gond nem volt a terhesség alatt ☺️
Ennek a HCG mérésnek semmi értelme nem volt. Egyetlen dologra alkalmas a HCG vizsgálat, hogy ismeretlen lokalizációjú terhességben segítsen eldönteni, hogy méhen belül vagy kívül van a terhesség (plusz trophoblast tumorok utánkövetése és kombinált teszt).
20 ezres HCG-vel is lehet missed, és 3 ezressel is lehet rendben lévő terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!