Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt csoda baba anyukak?...

Vannak itt csoda baba anyukak? Halvany, nem erosodo terhessegi tesztekkel,de vegul egeszseges babocaval?

Figyelt kérdés
Milyen volt,hogy zajlott,kaptak valamit az orvosok?
2023. okt. 19. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Az orvos kapott-e betegséget?meg okot?

Mi van?

2023. okt. 19. 16:50
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,de a legtobb szazalekban,tapasztalatok alapjan ha nem erossodik kemia veteles/korai veteles lesz a vege
2023. okt. 19. 16:51
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen..okot..anyagcserebetegseg,pajzsmirigyproblema...ilyenek,ezek okozhatjak...erre lettem volna kivancsi,de mindegy.
2023. okt. 19. 16:53
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Te azt írtad,hogy kaptak -e valamit az orvosok.

Az orvosok mit kapnának?anyagcsere betegséget?

2023. okt. 19. 16:55
 15/22 anonim ***** válasza:
22%

Nem igaz, hogy nem értitek, a kaptak-e a kérdezőnél azt jelenti, hogy találtak-e valamit, már korábban is írtam.

Más szót használ, de ki lehet következtetni.

2023. okt. 19. 17:45
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Hat én a kaptak és a találtak szavakat két szokent ismerem...Dehát én már csak ilyen vagyok,rendesen használom a szavakat,arra amire valók 🤷

Szerintem nemcsak én de sokan mások is arra gondoltak kapott-e valamit az orvos azért mert mégis egészséges lett a terhesség.

2023. okt. 19. 18:06
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem se tiszta,miért van felcserélve a két szó. Két különböző jelentéssel bíró szó,és én is úgy értelmezem,hogy a doki kapott e valamit ajándékba pl,mivel a kérdező ezt írta.
2023. okt. 19. 18:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem a teszt erőssége a lényeg, ha egyszer már pozitív. Persze ha egyre halványulna, az nem jó.

De voltál már orvosnál megállapításon?

Egyébként nem érdemes többször tesztelni, ha pozitív, pozitív, az orvos majd úgyis megmondja, mit lát.

2023. okt. 19. 18:38
 19/22 anonim ***** válasza:
42%
Arra gondol a kérdező szerintem, hogy a teszt nem mutat terhességet, de a doktor úr ultrahangon mégis lát egy egészség embriót. A hála pénz meg szünése után, attatok az orvosnak virágot, bon bont, bort, pezsgőt. A kérdező bízik az orvosába, és kedveli. Csoda baba nem azt jelenti, hogy amikor vetélés mised ab vagy halva szülés után egészséges baba lesz? A párnak nem lehet gyereke, de az orvos kezelést csinál a nőn, hogy terhes legyen
2023. okt. 19. 19:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
19 az a szivarvanybaba
2023. okt. 19. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!