Vannak itt csoda baba anyukak? Halvany, nem erosodo terhessegi tesztekkel,de vegul egeszseges babocaval?
Figyelt kérdés
Milyen volt,hogy zajlott,kaptak valamit az orvosok?2023. okt. 19. 14:49
1/22 anonim válasza:
Mit kellett volna kapniuk az orvosoknak?
2/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom,csak kivancsi voltam nem-e allt valami a hatterben,amiert a tesztek nem lettek erossebbek
2023. okt. 19. 15:04
3/22 anonim válasza:
Minden baba egy csoda...
Az orvos meg miért kapjon valamit?mert nehezen erősödött a teszt? 🤷
4/22 anonim válasza:
Attól,hogy nem erősödik a teszt,meg nem hívjuk a gyereket csodababanak.
5/22 anonim válasza:
A kérdező arra gondolhatott, hogy találtak-e valamit az orvosok, csak máshogy fogalmazott.
6/22 A kérdező kommentje:
Nekem "csoda" baba,talan igy kellett volna irjam, se leertekelni nem szerettem volna se valami kulonlegesnek feltuntetni...csak altalaban az ilyenek vetelessel vegzodnek,azert hasznaltam ezt a jelzot
2023. okt. 19. 15:51
7/22 Derjaderja válasza:
Pontosan milyen szerepét látod az orvosnak a terhesség megtalálásában ebben az esetben?
9/22 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem hogy kaptak valami betegseget/okot amiert a hcg nem volt olyan eross a vizeletben hogy normalis/eros pozitiv teszteket produkaljon
2023. okt. 19. 16:35
10/22 anonim válasza:
Halvány pozitív teszt is pozitív teszt
Azért mert nem full erős a csík attól még van terhesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!