Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki még A gyerekei...

Van olyan aki még A gyerekei apja megismerése előtt eldöntötte hogy mi lesz a gyereke neve? És ha van akkor a kiválasztott névbe bele egyezett az apuka vagy sem?

Figyelt kérdés

Van olyan pár ahol csak az egyik fél választott nevet a gyerekeinek?

Nekem az a tapasztalatom hogy a férfiak nagyon válogatósak nevek terén, és mivel nem igazán tetszik nekik egy név sem a nők választanak nevet.

2023. okt. 18. 18:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a férjemnek volt ilyen "eldöntött" neve, de nyilván nem úgy adta elő, hogy az lesz és kész, hanem úgy, hogy mindig is tetszett neki, és mindig is arra gondolt, hogy ha lesz egy fia, akkor így fogja elnevezni, és mit szólok hozzá. Nekem is tetszett a név, úgyhogy azt adtuk a fiunknak. A lányunkét közösen döntöttük el, ott egyikünknek se volt favoritja.
2023. okt. 18. 21:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Örülök hogy a legtöbbetek párja bele egyezett az előre kiválasztott névbe.

Sok boldogságot kívánok nektek és a családotoknak…

2023. okt. 19. 08:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjemnek volt ilyen neve, amit nagyon szeretett volna. Nekem sem volt ellenemre, ezért úgy neveztük el a babát.
2023. okt. 19. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen volt. Úgy 20eve tudtam, hogy fogják hívni a fiam.

Pechemre a párom öccsét is így hívják.

Azonnal vétó :(

2023. okt. 19. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Még amikor papás mamást játszottunk gyerekként , (igen, tudom hogy rohadtul hülyén hangzik 😅) már akkor, nagyon tetszett a Gergő, mint fiú név. Az is lett az első fiam. Most a második még a pocakban van, ott közösen nézegettük a lehetséges neveket, de a végszó az enyém volt itt is. 🤭 Szerencsére nem nyitott vitát a férjem,tetszik neki is.
2023. okt. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!