Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki még A gyerekei...

Van olyan aki még A gyerekei apja megismerése előtt eldöntötte hogy mi lesz a gyereke neve? És ha van akkor a kiválasztott névbe bele egyezett az apuka vagy sem?

Figyelt kérdés

Van olyan pár ahol csak az egyik fél választott nevet a gyerekeinek?

Nekem az a tapasztalatom hogy a férfiak nagyon válogatósak nevek terén, és mivel nem igazán tetszik nekik egy név sem a nők választanak nevet.

2023. okt. 18. 18:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%

Miért választottam volna, ez két ember döntése.

A férjemmel sokáig gondolkoztunk együtt, majd közös döntés lett a neve. Ez a normális.

2023. okt. 18. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Nekem két ilyen nevem is volt. Az egyik tetszett neki a másik nem. Így elég hamar eldöntöttük a gyerek nevét. :D
2023. okt. 18. 18:14
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Mindketten felsoroltuk, ami tetszik, és ami mindkettőnknek megfelelt, az lett. Így lett Coco sanel.
2023. okt. 18. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én elhatároztam tinikoromban egy sorozat által hogy a főszereplö valódi keresztnevét adom a gyermekemnek.Ez az ötlet jelenleg is fenn áll.2 hónapig beleegyezett a férjem majd lett egy ötlete majd végül 3 is így a 6hónapos terhességem idején.Nagyon szereti amit én szeretnék adni de a többi hármat is nagyon szereti.Én is szeretem mind a 4et.
2023. okt. 18. 18:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
2 lány név volt ami nagyon tetszett. Az egyik még 12 évesen tetszett meg, a másik 20 évesen. Ami később tetszett meg az mai napig a favorit, de a férjemnek nem tetszett, így a másikat hoztam fel neki. Az szerencsére neki is megfelelt, így az lett a lányunk neve.
2023. okt. 18. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az lett, amit én szerettem volna, apuka leszavazta. Találtunk közösen másikat.
2023. okt. 18. 19:03
 7/15 anonim ***** válasza:
34%

16 évesen döntöttem el a fiam nevét, 29 éves voltam mikor megszületett, 25 voltam mikor összejöttünk az apjával. Neki is tetszett.

Mindkét gyerekünk 2. nevébe nagyobb beleszólása volt az apának, pl az első randinkon mondta, hogy ha fia lesz Áron lesz, így ez lett a 2. neve

2023. okt. 18. 19:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb. hét évesen választottam ki a leendő lányom nevét. A gyermekeim apja azonnal beleegyezett, amint elmeséltem neki. Viszont ez nem volt elég, mert addigra úgy divatba jött, hogy felénk nagyon gyakori. Elmúlt az éveken át tartó varázsa számomra.
2023. okt. 18. 20:39
 9/15 anonim ***** válasza:
29%

Már vagy 20 éve eldöntöttem a lányom nevét. Nem változtatnék akkor se, ha nem tetszene az apának, de ezt megoldottam azzal, hogy egyedül vállalok gyereket😂

Fiú névben nem vagyok ilyen rögeszmés, abban hajlandó lennék kompromisszumra, ha lett volna kivel.

2023. okt. 18. 20:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az elsőnél volt egy lánynév, ami nekem nagy nagy kedvenc volt. Aztán barátnőm vett egy kutyát, és azt a nevet adta neki. Onnantól nem akartam. :D

A második gyerkőc fiú lett. Na ott a férjemnek volt egy kedvenc neve. Már előre megmondta, amikor megismertük egymást, hogy neki ha fia lesz, úgy fogják hívni. Aztán mázlija volt, mert nekem is tetszett a név.

2023. okt. 18. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!